Katalógus

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Vissza a listához

FLUKE Process Instruments GmbH gyártó Hőmérsékletmérő készülékek (Marathon MR) terméke

Kérdés a termékről  

Datapaq AutoPaq hőprofilozó rendszer
A Datapaq AutoPaq egy testre szabott hőprofilozó rendszer az autóipari összeszerelési piacon használt festék-, ragasztó- és tömítőanyag-keményedési folyamatok hőmérsékletének nyomon követésére.

Az AutoPaq akár 20 mérési csatornát is kínál egyetlen rendszerben, így tökéletes eszköz az új berendezések részletes kikeményedési validációjának elvégzéséhez vagy a meglévő gyártósorok optimalizálásához az új modellekhez. A valós idejű RF-képességgel a rendszer a festési műveletek rutinszerű élő megfigyelésére is előnyös választás lehet a szabványos minőségbiztosítási eljárások részeként.

Datapaq CoilPaq termikus profilalkotó rendszer
A Datapaq CoilPaq a felületi bevonósorokon a tekercsszalag hőmérsékletprofiljának a szélesség különböző pontjain történő megfigyelésére szolgál, miközben a szalagot a kemencén keresztül vezetik. A CoilPaq kialakítása lehetővé teszi, hogy ezt a műszert a mozgó tekercsre helyezze a sor megállítása nélkül. A pontos hőmérsékletmérés azonnal megkezdődik, amikor a termoelemek belépnek a kemencébe, és az optimális felbontás érdekében nagy sebességgel történik.

Datapaq MonoPaq2 termikus profilozó rendszer
A Datapaq MonoPaq2 egy testre szabott sütőprofilozó rendszer, amelyet kifejezetten az alumínium palackok, aeroszolok és összecsukható csövek bevonatkeményítési folyamatának megfigyelésére terveztek Monoblock kemencékben. Ez a rendszer az egyedi, kisebb méretű micro Q18 adatgyűjtőn alapul, és most már lehetővé teszi mind a Monoblock OBO tűsorok, mind az IBO kosársorok monitorozását.

A MonoPaq2 az eredeti Datapaq MonoPaq továbbfejlesztett változata, de csökkentett méretének és továbbfejlesztett rögzítési mechanizmusának köszönhetően könnyebben és gyorsabban felszerelhető az OBO Pin- és IBO kosárvezetékekre.

Datapaq StenterPaq termikus profilalkotó rendszer
A Datapaq StenterPaq lehetővé teszi a szövet hőmérsékletprofiljának nyomon követését, miközben az áthalad a feszítő/feszítő kemencéken. A rendszer a legújabb adatgyűjtő technológiát kombinálja a hővédelemmel és az elemző szoftverrel, hogy biztosítsa, hogy a folyamatot a megadott tűréshatárokon belül tartsa. A StenterPaq-ot úgy tervezték, hogy vagy a szövetre, vagy a feszítőhorogra támaszkodjon, és csak a termoelemek csúcsai érintsék a szövetet. A sima szövetektől a nehéz, mély bolyhos szőnyegekig sokféle anyagon használható.

Datapaq RotoPaq termikus profilozó rendszerek
A Datapaq RotoPaq rendszereket kifejezetten a háztartási és kereskedelmi műanyagtermékek gyártásában használt rotációs alkalmazásokhoz tervezték. A rotációs fröccsöntési folyamat fűtési és hűtési ciklusai során egyaránt használhatók a folyamat élő hőmérsékleti adatainak megfigyelésére.

Datapaq WicketPaq termikus profilozó rendszer
A Datapaq WicketPaq egy olyan testre szabott termikus profilozó rendszer, amelyet kifejezetten a fémlemez és a környezet hőmérsékletének megfigyelésére terveztek a három darabból álló konzervdobozok gyártása során a wicket kemencében. A WicketPaq rendszer által gyűjtött adatok lehetővé teszik akár a nyomdafesték, akár a lakk kikeményedési hőmérsékletének megerősítését a wicket kemencében.

Datapaq Physical Vapor Deposition Thermal Profiling System
A Datapaq Physical Vapor Deposition (PVD) Thermal Profiling System segítségével beállíthatja és nyomon követheti a hőprofilját a PVD-eljárás kemencés ciklusában, és elérheti a termék pontos hőmérsékletét, amely a rendkívül tartós és sima termékfelület eléréséhez szükséges.

Kérdés a termékről  

További termékek a Hőmérsékletmérő készülékek termékkategóriában

Hőmérsékletmérő készülékek (Raynger 3i Plus)

A Raytek® Raynger 3i Plus magas hőmérsékletű kézi infravörös hőmérőt úgy tervezték, hogy megfeleljen a folyamatok teljesítményére vonatkozó követelményeknek számos ipari alkalmazásban, beleértv...

Datapaq® kemence hőkezelési profilozó rendszerek

A Datapaq Furnace Tracker for Metals Heat Treating a Fluke Process Instruments-től a Datapaq TP6 adatgyűjtővel, a hőgát választásával (Datapaq TB40 vagy TB49), hőelemekkel és az intuitív Datapaq In...

Datapaq® kemence-hőmérséklet egyenletesség mérőrendszerek

A Fluke Process Instruments Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) rendszere az adatgyűjtő (TP6 vagy XDL12), a hőgátló (TB45 vagy TB46), a termoelemek és az intuitív Temperatur...

Datapaq® sütőrendszerek a hőmérsékletprofil méréséhez

A Fluke Process Instruments Datapaq Furnace Tracker Specialty Profiling Systems a Datapaq TP6 és Datapaq DP5 adatgyűjtőkkel, több száz alkalmazásspecifikus hőgátlóval, hőelemekkel és az intuitív Da...

Hőmérsékletmérő készülékek (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

A Datapaq® kínálja az Oven Tracker® XL2 rendszert, a Oven Tracker rendszerek legújabb generációját a robusztus, átfogó, intelligens és könnyen kezelhető sütőhőmérséklet-profilkészítéshez