Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó Feszültségvizsgálók (KP-Test 5) terméke

Kérdés a termékről  

Az elektromos rendszereken végzett munkák során az emberek biztonságának biztosítása és a vagyoni károk megelőzése a legfontosabb prioritás. Alapvető fontosságú, hogy teljesen biztosak legyünk abban, hogy nincs feszültség. A PFISTERER feszültségérzékelők a maximális megbízhatóságot és az egyszerű használatot ötvözik egyetlen készülékben. A KP-Test 5 termékcsalád a biztonsági eszközök fejlesztésével kapcsolatos több évtizedes tapasztalatunk eredménye, amelynek középpontjában a praktikum áll.

Megbízható önellenőrzés
A KP-Test 5 sorozat feszültségérzékelői bekapcsoláskor automatikus önellenőrzést végeznek. A feszültségérzékelő csak akkor ad készenléti jelzést, ha ez a teszt sikeres, és a készülék megfelelően működik. Így a felhasználó teljesen biztos lehet abban, hogy a feszültségérzékelő megfelelően működik. Referenciamérésre nincs szükség.

Kétszeres bizonyosság
A balesetek megelőzése érdekében elengedhetetlen a teszteredmény egyértelmű jelzése. Ezért a PFISTERER a KP-Test 5-ben a jól bevált kettős vizuális és akusztikus jelzőrendszert alkalmazza. Ha nincs üzemi feszültség, az érzékelő zöld folyamatos fényt mutat jelzőhang nélkül. Ha azonban "üzemi feszültség van jelen", akkor hat piros LED villog és egy jelzőhang szólal meg.

Minden feladatra felkészülve
Akár zárt térben, akár a szabadban, napsütésben vagy esőben, hóban vagy fagyban - a KP-Test 5 minden környezeti körülmény között megbízható eredményeket szolgáltat. Az extra erős LED-ek jól látható jelzést biztosítanak - még erős fényben vagy erős napsütésben is. Az akusztikus jel hangerejének és frekvenciatartományának köszönhetően még zajos vagy szeles környezetben is jól hallható.

A megfelelő készülék örökkévaló alkalmazás
A KP-Test 5 család a megfelelő feszültségérzékelőt kínál örökkévaló alkalmazáshoz. Közepes vagy nagyfeszültség, váltakozó vagy egyenáram, felsővezetékeken, kapcsolóberendezéseken, alállomásokon vagy vasúti rendszerekben történő használatra. Minden készüléket egyedileg igazítunk ügyfeleink igényeihez. A PFISTERER 1-től 420 kV AC-ig minden feszültségszintre kínál megoldásokat.

Előnyök
  • Megbízható önellenőrzés
  • Nincs szükség referenciamérésre
  • Egyértelmű jelzés
  • Vizuális és hangjelzés
  • Bármilyen időjárási körülmények között használható
  • Az EN 61243-1 szabvány szerint tesztelve
  • Többnyelvű készülékcímkézés

Kérdés a termékről  

További termékek a Feszültségvizsgálók termékkategóriában

Távolsági feszültségmérő vasúti és EVU alkalmazásokhoz (KP-Test 5D dual )

A javítási és karbantartási munkák elvégzése előtt az öt biztonsági szabályt kell alkalmazni. Ezek egyike a "ellenőrizze, hogy nincs-e feszültség". Ehhez olyan berendezésre van szükség, amely egyértel...