Katalógus

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Vissza a listához

Düsterloh Fluidtechnik GmbH gyártó Többtárcsás fékek terméke

Kérdés a termékről  

A statikus terhek biztonságos tartása érdekében hidraulikus motorjaink és motor-műtárcsa kombinációink emellett rugós többtárcsás fékkel is felszerelhetők. A fék kinyílik, ha a vezérlővezeték csatlakozójára nyomást gyakorolnak. A maximális tartási nyomatékot a rugóerő éri el, amikor a vezérlővezeték nyomásmentes. Meg kell különböztetni az LBD és FL féktípusokat:

Az LBD típusú fékek a motorral egy egységet alkotnak. Alapvetően a lehető legnagyobb motornyomatékra vannak tervezve. A fékek csatlakozási méretei megegyeznek a hozzájuk tartozó motorokéval, így a fékek szükség esetén könnyen utólagosan felszerelhetők. Felületkezelt belső alkatrészeket és egy speciális tömítési rendszert tartalmaznak, ezért ezek a fékek lángálló nyomófolyadékokkal, például HFC-vel is üzemeltethetők.

A bolygóműre történő felszereléshez szabványosított szerelési alkatrészeket használnak. Az FL típusú fékek alapvetően egységet alkotnak a megfelelő hajtóművel. A hidraulikamotor szintén a fék bemenetére van felszerelve szabványos szerelvényekkel. A fékek kiválasztása a hajtómű méretétől és a megfelelő tartási nyomatéktól függ.

Kérdés a termékről