Katalógus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Vissza a listához

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH gyártó 3D mérőrendszerek (CARMET) terméke

Kérdés a termékről  

Exkluzív funkciók széles választékhoz

A ZEISS CARMET egy gazdaságos, mindenre kiterjedő csomag, amely nem hagy kívánnivalót maga után, és mindenütt ZEISS minőséget kínál.

Süllyesztett padlóhoz való hozzáférés

A padlóba süllyesztett modellel a ZEISS CARMET minden oldalról szabad hozzáférést biztosít. Meglévő alapozással történő használathoz padlóra szerelhető változat is rendelkezésre áll.

Precizitás és dinamika

A ZEISS CARMET Z oszlop trapéz alakú. A széles talp stabilitást és merevséget biztosít a maximális pontosság érdekében. A felfelé kúposodással súlyt takarít meg, ami a dinamikának kedvez. A ZEISS CARMET így a precizitást és a dinamikát egy kiváló kialakításban egyesíti.

Lineáris vezetők gömbláncokkal

Lineáris vezetők golyóláncokkal A ZEISS minden tengelyben golyóláncokkal ellátott lineáris vezetőket állít be, amelyeket nagy merevség, zökkenőmentes működés és alacsony karbantartási igény jellemez.

Integrált vezérlés

A ZEISS CARMET vezérlése a mérőgépbe integrált mozgó vezérlőegységgel történik. Ez csökkenti az interfészek számát, felgyorsítja a telepítési folyamatot és csökkenti a helyigényt. A vezérlőegység háza egyben a kezelőpanel tartójaként is szolgál.

Biztonság

A ZEISS CARMET vízszintes karja mindkét oldalon helytakarékos ütközésvédelemmel van ellátva, hogy megvédje a személyeket és az anyagot a sérülésektől és a sérülésektől. A biztonsághoz hozzájárulnak a ZEISS gépek bevált súrlódásos hajtásai is, amelyek elakadás esetén egyszerűen átcsúsznak.

Hőmérsékleti stabilitás

A ZEISS minden szerkezetileg fontos alkatrészhez következetesen acélból készül, ami egyenletes, szabályozott hőtágulást tesz lehetővé. Ezenkívül a Z oszlopot az F.I. technológia hőszigeteli. Az eredmény: A készülék 16 és 24 °C közötti széles hőmérséklet-tartományban használható a megadott mérési hibán belül. Továbbá a gépet nem kell hűteni, és nincs szükség hőmérséklet-kompenzációra. Ezenkívül a könnyű szigetelőburkolat karbantartás céljából gyorsan és egyszerűen eltávolítható.

Kérdés a termékről  

További termékek a 3D mérőrendszerek termékkategóriában

3D mérőrendszerek (CONTURA)

A referencia gép a kompakt osztályban

CONTURA - a ZEISS széleskörű platformja a rugalmas, megbízható és kompromisszumok nélküli minőségbiztosításhoz. A legújabb generáció m...

3D mérőrendszerek (ACCURA)

A megoldás, amely Önnel együtt növekszik

A teljesítmény és a pontosság a legfontosabb prioritásai? A konfigurációk széles választékával a ZEISS ACCURA az Ön igényeihez - és...

3D mérőrendszerek (XENOS)

A referencia

A ZEISS XENOS mindenütt otthon van, ahol maximális pontosságra van szükség - a kutatóintézetek mérőlaboratóriumaiban, a repülőgépiparban és az optikai iparban....

3D mérőrendszerek (MMZ T)

A mérési tartomány és a pontosság lenyűgöző kombinációja.Ideális nagy fogaskerekekhez.

A 14,8 m³-es mérési tartományával az MMZ T sorozat a Carl Zeiss legnagyobb aszta...

3D mérőrendszerek (MMZ E)

Ideális a nagyméretű alkatrészek padlóba történő süllyesztett rakodásához.

Az MMZ E portálos mérőgépek ideálisak a padlószalagokon keresztül szállított munkadarabok ellenőr...