Katalógus

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Ezen keresztül STUBAI ZMV GmbH

Mi jut eszébe, ha meghallja a Stubai nevet?
Talán csodálatos hegyvonulatok, érintetlen dombok, zúgó gleccserek és tiszta természet jutnak eszébe? A Stubai-völgy nemcsak a turizmusáról és vendégszeretetéről ismert. A régió több mint 100 éve a legjobb acélból készült kiváló minőségű termékek gyártásáról is híres. A Stubai Tooling Industries az innovációt, a minőséget és a biztonságot képviseli.

Az ügyfelek világszerte értékelik a Tirolban készült kiváló minőségű szerszámokat. Cégünk tagjai szorosan együttműködnek, hogy sikereket érjenek el, amelyek messze túlmutatnak Ausztria határain.

A Stubai a hagyományt jelenti. A Stubai Cooperation 24 tagja évente több ezer tonna acélt dolgoz fel kiváló minőségű szerszámokká a fa- és fémmegmunkáláshoz, az építőiparhoz, az ételkészítéshez és a szabadban való kikapcsolódáshoz a szakemberek és a hobbisták számára egyaránt.

Sportkesztyűk (ETERNAL)

ASTUBAI ETERNAL FULL FINGER sportkesztyű extra könnyű és rendkívül kényelmes. Az Ön első választása, ha a kezének magasabb (környezeti) hőmérsékleten is védelemre van szüksége. A k...

Készüléktartók (SPACE CLIP )

A SPACE CLIP tárolórendszer éppoly ötletes, mint amilyen egyszerű. Gyorsan és egyszerűen teremt helyet és rendet bármely helyiségben - legyen az a síterem, a raktár, az üzlet vagy a garázs.

Nylon ütőfej
kemény, kopásálló, nem forgácsolódik (még mínusz hőmérsékleten...