Katalógus

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Ezen keresztül STUBAI ZMV GmbH

Mi jut eszébe, ha meghallja a Stubai nevet?
Talán csodálatos hegyvonulatok, érintetlen dombok, zúgó gleccserek és tiszta természet jutnak eszébe? A Stubai-völgy nemcsak a turizmusáról és vendégszeretetéről ismert. A régió több mint 100 éve a legjobb acélból készült kiváló minőségű termékek gyártásáról is híres. A Stubai Tooling Industries az innovációt, a minőséget és a biztonságot képviseli.

Az ügyfelek világszerte értékelik a Tirolban készült kiváló minőségű szerszámokat. Cégünk tagjai szorosan együttműködnek, hogy sikereket érjenek el, amelyek messze túlmutatnak Ausztria határain.

A Stubai a hagyományt jelenti. A Stubai Cooperation 24 tagja évente több ezer tonna acélt dolgoz fel kiváló minőségű szerszámokká a fa- és fémmegmunkáláshoz, az építőiparhoz, az ételkészítéshez és a szabadban való kikapcsolódáshoz a szakemberek és a hobbisták számára egyaránt.

Mászó edzőtábla (KRAXLBOARD ROCK)

Nincs még egy olyan deszka, amelyben több szakértelem és know-how lenne, mint a Kraxlboard Rockban.

A 3 szint különböző lépcsőfokai rendkívül változatos lehetőségeket kínálnak az ujjak e...

Mászó edzőtábla (Kraxlboard Classic)

Ez a bővíthető fa akasztófa kivételesen szórakoztató és kihívást jelentő edzési lehetőségeket kínál minden szintű mászó számára. Az asztalosmesterünk által tömör fából gyártott klasszikus Kraxlboar...

Magnéziumpor (MgPRO 350 g)

Szuperfinom, száraz, fehér magnézium-karbonát polietilén zsákban. Közvetlenül a krétazsák vagy a krétagolyó utántöltéséhez.

Súlya 350g

Chalkballs (STAND)

A STAND masszív anyagból készült, és magától függőlegesen áll. Így ő mind Chalkbag a
mászóhevederre, mind pedig egy Boulderbagre alkalmas. Derékszíjjal és kefetartóval. Fleece a belsejében.

Összecsukható túraoszlopok (CRIMP)

CRIMP összecsukható túraoszlopok. Alumíniumból készült. Hossza a felső szegmenssel állítható, klipszes zárással.

Védősapkával, nyári és hókosárral.

Súly: 594 gramm/pár
Hossz...

Kőkalapácsok (ROCKY )

Jól kiegyensúlyozott kalapács a fúró segítségével történő szurok vagy csavaros akasztók beveréséhez. Gumi nyéllel és akasztónyílással rendelkezik.

Hossza 30 cm
Súly 590 g

Kemping fejszék (PRO CAMP)

Professzionális minőségű kempingbalta alumínium nyéllel és speciális, extra könnyű fejszével, amely minden fafajtába vág, és még kisebb fák kivágására is használható. Pillantásvédő az optimális kez...

Krampon táskák (GEARBAG VELCRO)

A STUBAI GEARBAG VELCRO táska olyan kramponok, jégcsavarok, tartalék csákányok stb. tárolására készült, amelyek éles szélei egyébként kárt tehetnének a hátizsákban vagy annak tartalmában.

Skitúra hátizsák (THIRTY)

A Stubai skitúra hátizsák 30 literes térfogatú, és mindössze 1,2 kg súlyú. A legjobb választás bármilyen téli tevékenységhez. Nem hagy kívánnivalót maga után a dizájn és a funkció tekintetében.

Mászóhorgok

A szikla Pitonok sokféleképpen használhatók, de különösen hasznosak előre nem látható helyzetekben, például visszavonuláskor vagy baleset esetén. A STUBAI évek óta kézzel kovácsolja ezeket az eszkö...

Bolt hangers (PROTECT)

Rozsdamentes acélból készült, EN 959 szabvány szerint tesztelve. Hasonló a szabványos csavaros akasztóhoz, de a lyuk lekerekített pereme miatt elkerülhető a karabinerek sérülése.

Súly 40...

Crampons (X-CHANGE PRO)

X-CHANGE
A STUBAI X-Change - a mi komplett mindenesünk! Akár egy vagy két elülső pontra, rugalmas vagy merev rúdra, könnyű vagy masszív kramponra vágyik versenyzéshez vagy szó...

Nylon ütőfej
kemény, kopásálló, nem forgácsolódik (még mínusz hőmérsékleten...