Katalógus

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Ezen keresztül Arno Arnold GmbH

Az ARNOLD cég története 1864-ben kezdődött, amikor a klasszikus tangóhangszer, a bandonion gyártásával kezdte meg működését. Az 1949-es újjáalakulás óta az Arno Arnold az ipari üzemek rugalmas védőberendezéseinek egyik vezető gyártójává fejlődött.

A vállalat nagy gondossággal és felelősséggel fejleszti, tervezi és gyártja a védőburkolati rendszereket a "Made in Germany" minőségért.

Az ARNOLD csapata számára a kiváló minőségű műszaki termékek gyártása, valamint az iparági változásokkal és a nemzetközi ügyfelek elvárásaival való lépéstartás kihívás és kötelezettség is egyben. Számos szabadalmi bejelentés, használati minta és iparjogvédelem, mint például a Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet és legutóbb az Elegano, amelyek mind olyan gépvédők, amelyek rendkívül rugalmasan és biztonságosan alkalmazhatók a gépek és megmunkálóközpontok, valamint az autóipar és az orvostechnika széles alkalmazási területein, bizonyítják a vállalat innovációs erejét.

Az innovatív védőburkolatok egyformán ötvözik a rugalmasságot, a funkcionalitást és a robusztusságot. Az "Arnold inside"-tel ellátott gépek és rendszerek egyenletes pontossággal dolgozhatnak, mivel elkerülhetők a hosszú állásidők vagy a magas pótalkatrészköltségek.

Hosszabbító zár (QuickStep)

A QuickStep a kihúzható megálló funkcióját tartalmazza, és a védőburkolat különböző szegmenseire van rögzítve. A QuickStep más opciók, például a szabadalmaztatott hátsó teleszkópos lemezek rögzítés...

Energiavezető láncok (Catena)

A Catena egy önhordó, rugalmas vezetőrendszer, amely függőleges alkalmazásokhoz mozgatható védőburkolatokba vagy tetőburkolatokba szerelhető.

Az ARNO ARNOLD fejlesztette ki a kábelhúzó l...

Irányító rendszerek és lehetőségek

A vezetőrendszereket az ügyfél előírásai szerint tervezik. Szívesen segítünk Önnek a vezetőgeometria optimális illeszkedésének/konfigurációjának megtervezésében.

Érzékelők

A Connected Cover lehetséges érzékelői

  • Gyorsulásérzékelő: pl. az elvégzett ütések osztályozására és számszerűsítésére, és így a kopás mértékének meg...

Ha az automatizálásban biztonságra van szükség, gyakran alkalmaznak gépházakat, azaz kiegészítő v...

Az ArnoPure egyensúlyt kínál a védőfunkció, a nagyfokú futási simaság és a hosszú élettartam közö...