Katalógus

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

Ezen keresztül SITEMA GmbH & Co. KG

Mi vagyunk a szakemberek
A SITEMA a világon az egyetlen olyan vállalat, amely kizárólag a kerek rudakra szerelt szorítóberendezések és lineáris fékek fejlesztésére és gyártására specializálódott. Ennek a specializációnak a következménye: A SITEMA a gépgyártók nemzetközileg elismert partnere. A tengelyirányú mozgásban lévő terhek rögzítésére, befeszítésére és rögzítésére specializálódtunk. Ezen a területen már évek óta vezető márkanévnek számítunk, különösen a SITEMA szorítófejekkel. Széles termékportfóliónk mellett egyedülálló tanácsadást és megoldást nyújtó szakértelmet kínálunk minden kihívás megoldásához.

Kiemelkedő tapasztalat
Még 1979-ben a SITEMA fejlesztette ki az első olyan rendszert, amely lehetővé tette a hidraulikus emelők nagy fékerőinek átvitelét közvetlenül a dugattyúrúd súrlódásával. Ez az új technológia volt az alapja a folyamatos fejlesztésnek és a különböző szorítófejek széles választékának diverzifikálásának. Ma a SITEMA hidraulikusan, pneumatikusan, mechanikusan és elektromosan működtetett szorítófejeket gyárt sokféle alkalmazáshoz.

Hengerfeszítő egység (KFE)

Elektromos záregység

A KFE elektromos reteszelőegységet fokozatmentes reteszelőszerkezetként használják kerek rudakon, és mindkét terhelési irányban axiális játék nélkül ta...

Speciális megoldások a rögzítőfejekhez

A SITEMA-nál nincs olyan, ami nem létezik!

A rendkívül kis méretűtől a nagyon nagy méretű szorítófejekig akár 300 milliméter átmérőjű rudakhoz. Akár kültéren, fagypont alatti hőmérsékleten,...

Elektropneumatikus modul (EPM)

Az EPM elektropneumatikus modul interfészként működik az (elektromos) áramellátás / vezérlés és a pneumatikus SITEMA szorítófej között.
Minden pneumatikus SITEMA szorítófej, amelynek üzemi nyo...

Mechanikus szelep működtető MVA

Biztosítsa a lánc szakadását a pneumatikus SITEMA szorítófej teljes kényelmével
Amikor egy terhet kell biztosítani egy felfüggesztő eszköz (pl. lánc) szakadása ellen, sok ügyfél használja a KR...

Rúd rögzítés STB

Rúd rögzítés STB

Biztonságos kapcsolat a rúd és a gépalkatrész között
A SITEMA rögzítőfejek biztonságosan tartják a kerek rudakra ható terheket és erőket. Ezért a rúd...

Auto Bleeder

A SITEMA automatikus légtelenítőt kifejezetten a SITEMA szorítófejjel való használatra tervezték. Biztosítja a hidraulikus rendszer folyamatos légtelenítését.
A hidraulikafolyadékban lévő légb...

06.05.2023 00:00

IFPE 2023 Las Vegas, USA
A SITEMA és az AME együtt állított ki az IFPE 2023 kiállításon Las Vegasban, az Egyesült Államokban. Köszönjük mindenkinek, aki meglátogatott minket a standunkon.