Katalógus

Stingl Systems GmbH

Ezen keresztül Stingl Systems GmbH

1979-ben Leonhard Stingl nagy vállalkozói kedvvel és több évtizedes értékesítési és építési tapasztalattal a felvonóiparban alapította meg vállalatát. Azóta a dinamikusan fejlődő családi vállalkozás folyamatosan felfelé ível.

Ma a Heilbronn közelében található Stingl GmbH a németországi ügyfeleket szolgálja ki, míg a Stingl Systems GmbH a nemzetközi üzletágban tevékenykedik. Ha Ön a rögzítéstechnika és az aknaberendezések speciális területének szakértőjét, valamint a felvonóépítésben az alkatrészek szállítóját keresi egyablakos megoldásként, akkor nem kerülheti meg a Stinglt. A számos, gyakran már régóta fennálló hazai és külföldi ügyfélkörhöz tartoznak felvonóipari vállalatok, építőipari vállalatok, felvonórendszerek ipari üzemeltetői, létesítménygazdálkodási vállalatok és az ásványolajipar. Legyen szó világszinten vezető felvonógyártóról vagy egyszemélyes vállalkozásról - mindannyian nagyra értékelik saját és kereskedelmi termékeink magas minőségét, és profitálnak kivételes know-how-nkból, amely maximális biztonságot ígér és nyújt.

Ismerjük ügyfeleink igényeit, és nemcsak standard termékeket, hanem személyre szabott, praktikus és hosszú távon meggyőző megoldásokat is kínálunk. A személyre szabott szolgáltatásaink, az igényelemzéstől a speciális kivitelezésen át a just-in-time építési szolgáltatásig, értékes partnerré tesznek minket ügyfeleink számára. üzleti tevékenységünkön túl felelősséget vállalunk a világért, amelyben élünk. Hagyományos vállalatként és a VDMA tagjaként támogatjuk a "Köszönjük, szabad kereskedelem" kezdeményezést a jólétért, a haladásért, a jó munkahelyekért, a sokszínűségért, a békéért és az élhető jövőért.

Fényrács (STG-128)

Fényrácspár, amely a következőkből áll:

  • adó és vevő
  • 94 sugár, 17 dióda,
  • méretek 2000 x 38 x 9 mm
  • Fényrács tartomány 20 - 1,841 mm
  • Automatikus mas...

LED készletek (INPLES)

A régi alacsony és normál feszültségű lámpák (pl. G/GU10 és M) cseréjével hatékony, nagy teljesítményű LED-ekre:

  • Az energiafogyasztás akár 90%-kal történő csökkentése
  • A lámpák...

LED rozsdamentes acél ház (INPLES)

Teljes beépített megoldások:
INPLES - rozsdamentes acél ház
KIT4 - komplett vezérlőegységgel, max. 20 W, bemenet 230 V, 50/60 Hz, kimenet: 10,5 V, 1,8 AA


régi kis- és no...

LED csövek

Előnyök:

  • T8 és T5 formátumban is elérhető
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Élettartam: kb. 30.000 óra
  • Nagy fénykibocsátás
  • Nem tartal...

LED-foltok (Premium Line)

Előnyök:

  • A LED lámpa könnyen cserélhető egy stabilizáló tápegységgel együtt a G/GU & M - lámpák cseréjeként
  • Különböző sugárzási szögek állnak rendelkezé...

Fényvetők

Például géptermi állomás, fényérzékelő, ütésálló aljzat, beleértve a fényvezérlést (impulzus relé) és a nyugtázó fényt, 10 m-es tápkábellel vagy anélkül.

Más kábelhosszúságok is lehetségese...

Aknavilágítások

A személyre szabott megoldások az Ön számára: a lámpatestek gyors felszerelése, a kábelek gyors lefektetése (nincs szükség kábelcsatornákra, bilincsekre stb.) és csatlakoztatásra kész.

Főkapcsolók

Áramterhelhetőség 25 és 100A között, alkalmas elülső, láb és DIN vezetősín szereléshez. Piros andle, sárga kontrasztos felület.

Rendelkezésre állnak 2, 3 vagy 4 csapos, központi reteszelőcs...

Vész-kikapcsolók

pl. vészleállító kapcsoló az EN 81 szerinti házban, vészleállító kapcsoló 40 mm, 1 NC, az EN 81 szerinti kapcsolási helyzetjelzővel, forgó vagy húzózárral. Különböző hosszúságú (pl. 5 m) vagy egyéb ki...

Vészleállító gombok

pl. segélyhívó gomb a házban, segélyhívás továbbítására, gombagomb sárga, 40 mm, 1 NO, ketrecbilincs, szimbólum: Vészhívó csengő. Különböző hosszúságú (pl. 5 m) vagy más kivitelű, előszerelt kábellel...

Világító nyomógombok

Egyetlen, különböző hosszúságú tápkábellel vagy anélkül.

Egyedülálló egység a friss levegőellátás és az egyidejű ionizálás egyedülálló kombinációja Csíramentes levegő és felületek Alacsony karbantartási igény és minimális energiafogyasztás Egyszerű és gyors telepítés a karbantartó cég által

Egyre több eszköz kapcsolódik mobilkommunikáción keresztül. A folyamatos elérhetőség és a megbízh...