Katalógus

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Ezen keresztül WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

25 évvel ezelőtti alapítása óta a WSW a gömbcsapágyak, rúdvégek, speciális csapágyak és sok más speciális alkatrész egyik legnagyobb európai beszállítójává vált.

Az elmúlt években folyamatosan bővítettük a rendszerüzletágat is, így a WSW ma már komplett alkatrészek és egyedi termékek kompetens beszállítója a különböző iparágak számára.
A WSW filozófiája röviden:

WSW - a legjobb megoldás

Filozófiánk, hogy csak kiváló minőségű termékeket gyártunk és értékesítünk elfogadható áron. A termékeket a WSW rajzai és irányelvei szerint, állandó ellenőrzésünk alatt, hazai és nemzetközi gyártóüzemekben gyártjuk.

A gépipar, az autóipar és az energiatermelés különböző területein tevékenykedő vezető eredeti berendezésgyártók már alkalmazzák termékeinket. Ügyfeleink különösen nagyra értékelik szolgáltatásunkat, minőségünket, valamint ár-érték arányunkat. Különösen az egyre intenzívebb verseny idején, amely drasztikus árcsökkenést eredményez, az ár egy idő után kihat a termékek minőségére. A WSW számára azonban a minőség a legfontosabb kritérium, mivel a lehető legnagyobb biztonságot szeretnénk garantálni termékeink és ügyfeleink számára ma és a jövőben.

Speciális alkatrészek a rajz szerint

A standard termékek értékesítése mellett szolgáltatásaink közé tartozik a speciális alkatrészek rajzok alapján történő kifejlesztése ügyfeleinkkel együttműködve.

Radiális golyóscsapágyak

A legkisebb golyóscsapágytól a speciálisan kifejlesztett speciális alkatrészekig

Precíziós görgõscsapágyak

A WSW a gördülőcsapágyak széles választékát is kínálja. A sokéves tapasztalatnak és a hazai és nemzetközi partnerekkel való együttműködésnek köszönhetően szinte bármilyen cikket tudunk szállítani:

Felületi bevonatok

Szolgáltatások köre:

- Horganyzás
- Cink-vas ötvözetek
- Cink-nikkel ötvözetek (960h SS vizsgálat a
DIN EN ISO 9227 szerint)
- Passziválás
- Tömíté...

Kovácsolt anyagok

A WSW a termékek széles skálájára specializálódott.
A nagy hatékonyság és a magas minőség elérése érdekében a Lean gyártást valósítottuk meg. Legfőbb versenyelőnyünk az 5 különböző rugalmas ko...

Kenõzsírok

Alapfelszereltségként 5 zsírt kínálunk, amelyek különböző tartályméretekben is szállíthatók. Az általunk kínált zsírok az alkalmazások 95%-át lefedik. Ezeket a kenőanyagokat kifejezetten gömbcsapág...

Újrakenési egység (WLUB120)

gazdaságos

  • egyszerű telepítés és üzembe helyezés automatikus kenés a körbe
  • a kenőanyag optimális adagolása
  • Kiváló minőségű kenőanyagból álló rends...

A WSW 1982-es alapítása óta folyamatosan fejlődünk. Ma a vállalat Európa egyik legnagyobb gömbcsa...