Katalógus

Systea GmbH

  • EN 1090

06.10.2021 00:10

Ostseekai cirkálóterminál

A régi és az új sikeres kombinációja

Legyen szó egy díjnyertes lakóépületről Dániában, egy rendkívüli múzeumépületről Franciaországban vagy egy víztoronyról Luxemburgban - a világ minden táján az épülettulajdonosok, építészek, tervezők és homlokzatépítők a SYSTEA megoldásait választják. Különösen a reprezentatív épületek esetében támaszkodnak szívesen a kiváló minőségű és tartós alépítményrendszerekre. Ez azt mutatja, hogy a SYSTEA megoldásai minden típusú épületprojektnél alkalmazhatóak, függetlenül attól, hogy kereskedelmi, lakó- vagy középületekről van szó.

A kieli kikötőben a meglévő Ostseekai terminál északi csatlakozásában egy újabb terminál épült 3700 m²-es területen. Az új hajóterminált a meglévő terminálépülettel együtt, egy együttes részeként tervezték. Az épület a mozgások tükörképévé válik, mivel a homlokzat lekerekített formája felveszi a látogatófolyosók és a gangok vonalait, és integrálja azokat az építészetbe, mint szerves alkotóelemeket.
A homlokzat jellemzői az átláthatóságot biztosító nagy üvegfelületek, valamint az ívelt és láthatatlanul rögzített Alucobond kazetták a tetőtérben és a bejárati részen. Ezenkívül az álmennyezetet sík, láthatóan rögzített Alucobond-panelekkel tervezték.

További hírek

Egy olyan korszakban, amelyet munkaerőhiány és a projektfejlesztés során egyre rövidebb döntési h...

Ha a berlini Bauhausra gondolunk, automatikusan Gropiusra asszociálunk. A Müller Reimann Arc...

A SYSTEA azonnali hatállyal elérhető a BIMsystems által a waya összes a...