Katalógus

Systea GmbH

  • EN 1090

30.09.2022 15:09

SYSTEA homlokzati rendszerek digitálisan elérhető BIM tartalomként

A SYSTEA azonnali hatállyal elérhető a BIMsystems által a waya összes alépítményrendszerének BIM-tartalmával. A tervezőknek lehetőségük van arra, hogy a rendszermegoldásokat közvetlenül a saját CAD-rendszerükben helyezzék el és konfigurálják, és a gyártáshoz szükséges fontos adatokat továbbítsák a gyártónak. Ezzel a lépéssel a SYSTEA a BIMsystemsszel együttműködve bővíti digitális portfólióját.

A SYSTEA a homlokzati szerkezeteket BIM-tartalmakká digitalizálja a tervezési folyamat optimális támogatása érdekében a BIM segítségével
A BIM (Building Information Modelling) segítségével az építési projektek már a kezdetektől fogva digitalizálhatók, és a tervezéssel, kivitelezéssel és infrastruktúrával kapcsolatos fontos információk összegyűjthetők és kezelhetők az úgynevezett digitális ikerben. A gyakorlati megvalósításhoz többek között BIM-kompatibilis adatokra van szükség, mint információforrásra. A tervezők digitális tervezésének támogatása és az építőipar digitalizálásának további előmozdítása érdekében a SYSTEA az alépítményrendszereit BIM-tartalomként teszi elérhetővé.

Április óta a SYSTEA termékinformációi BIM-tartalomként elérhetőek a waya rendszerben.A waya az ArchiCAD és a Revit CAD-rendszerek plug-injeként működik, és kapcsolatot teremt a tervezők és a gyártók között. A SYSTEA az építési termékek geometriai adatai mellett a kapcsolódó szakértelmet is integrálta a BIM-tartalomba. Ez a waya BIM-tartalmának egyedülálló sokoldalúságát eredményezi. A waya a BIM-tartalom klasszikus CAD-rendszerben történő elhelyezésén túlmenően lehetővé teszi a BIM-képes termékkonfigurációt is. A SYSTEA BIM-tartalma online konfigurálható és egyénre szabható, mielőtt a plug-in segítségével integrálnák a CAD-tervezésbe. Ezáltal a CAD-rendszerben végzett időigényes kézi beállítások a múlté.

A BIM-tartalom nagyfokú testreszabhatósága mellett a tervezők az egyértelmű waya felületnek köszönhetően hatékonyan időt takarítanak meg a digitalizált alépítményrendszerek keresése, kiválasztása és elhelyezése során. Jürgen Walter, a SYSTEA termékmenedzsere üdvözli ezt a megközelítést: "A SYSTEA-nál arra törekszünk, hogy folyamatosan egyszerűsítsük üzleti partnereink mindennapi munkáját. A BIMsystemsszel egy olyan partner áll mellettünk, aki támogat minket ebben. Alépítményrendszereink egyedi és kiváló minőségűek. Ennek tükröződnie kell a digitális alkalmazásban. Ezért támaszkodunk a BIMsystemre, mivel az összetett rendszerkövetelményeket is leképez, és mégis működőképes marad a felhasználó számára."

"Egy folyamatosan összetettebbé váló világban szeretnénk minden tevékenységünkkel megkönnyíteni üzleti partnereink mindennapi munkáját." Ez a mottó része a SYSTEA küldetésének. Mind a homlokzati alépítmények gyártása, mind a digitális tanácsadás területén. A waya segítségével a SYSTEA ingatlantanácsadói közvetlenül megtekinthetik a tervezői lekérdezésekhez tartozó BIM-tartalmat, módosíthatják azt, és megfelelően elérhetővé tehetik a tervező számára. A vállalat így hatékonyan, felesleges ismétlések nélkül kíséri a tervezőket a folyamatban.

Az eredmény: az építészek, az építtetők, a kereskedők és a lakásépítő cégek a BIM-tervezés során veszteségmentes hálózatépítésben, közvetlenül a CAD-rendszerben történő tanácsadásban, digitalizált projekt- és termékadatokban, valamint a tervezési folyamat során a címnek megfelelő információkban részesülnek.

A SYSTEA biztosítja a naprakész és helyes BIM-tartalmat - a
BIMsystems bármikor felhasználja a meglévő digitalizált anyag- és termékadatokat a SYSTEA BIM-tartalom digitalizált szakvéleményeként. a linya by BIMsystems karbantartási környezeten keresztül ezeket a termékinformációkat BIM-tartalmakká fejlesztik, és a gyártó maga hozza létre, kezeli és frissíti őket szakértelemmel, szabályok és logikák formájában. Ez azt jelenti, hogy a waya BIM-tartalma mindig naprakész és a gyártó által megvalósítható. a "Homlokzatok egyszerűsítése" így válik a tervezők valóságává - a gyártók és a tervezők számára.

Ezért a homlokzati szakértő most a waya by BIMsystems-re támaszkodik. Mert maga a BIM rendszer magas hatékonysága és funkcionalitása a SYSTEA számára meggyőző: rövid átfutási idő és kevés erőfeszítés a BIM tartalom létrehozásában a "linya" karbantartási környezeten keresztül.

waya ingyenes a tervezők számára minden alapfunkcióval! Lehetővé teszi számukra és más építőipari érdekeltek számára, hogy a SYSTEA BIM-tartalmakat keressenek, átalakítsák, konfigurálják és elhelyezzék, valamint hogy a partnerekkel egy központi adatmodellben együttműködjenek. A telepítés nem bonyolult: Az ingyenes bővítmény letöltése és telepítése után a felhasználóknak csak egyszer kell regisztrálniuk ingyenesen. Ezután a waya készen áll a működésre, és közvetlenül a CAD-rendszerből vezérelhető.

További hírek

Egy olyan korszakban, amelyet munkaerőhiány és a projektfejlesztés során egyre rövidebb döntési h...

Ha a berlini Bauhausra gondolunk, automatikusan Gropiusra asszociálunk. A Müller Reimann Arc...

06.10.2021 00:00

Ostseekai cirkálóterminál
A régi és az új sikeres kombinációja