Katalógus

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

20.10.2022 03:10

MC4-Evo stor: Kiváló minőségű egyenáramú csatlakozás akkumulátoros energiatároló rendszerekhez (BESS)

A Stäubli PV-csatlakozók piacvezető MC4 portfóliója mostantól egy egyenáramú csatlakozási megoldást is tartalmaz az akkumulátoros energiatároló rendszerekhez MC4-Evo stor néven.

Az akkumulátoros energiatároló rendszerek (BESS) csatlakoztatására szolgáló új MC4-Evo tároló kiegészíti az MC4-Evo 2 termékcsaládot, amely fontos kiegészítője az 1500 V-os egyenáramú portfóliónak.

Ez a dugaszolható csatlakozás az inverter és a tárolórendszer között egyszerű telepítést biztosít, és garantálja a jól ismert, tartós, hosszú élettartamú és alacsony veszteségű csatlakozási minőséget, mint az eredeti MC4 és MC4-Evo 2 DC kábelcsatlakozók a PV-stringben. A Stäubli ezen energiatároló csatlakozási megoldása a bevált MULTILAM érintkezőtechnológia mellett 45°-kal elforgatott csatlakozófelülettel rendelkezik a hibabiztos telepítés érdekében. Az MC4-Evo stor nem csatlakoztatható egy MC4 vagy MC4-Evo 2 kábelcsatlakozóhoz, ahogyan azt a PV-stringben vagy az akkumulátor kimeneténél az inverter DC oldalán használják.

A Stäubli összes eredeti MC4 csatlakozójához hasonlóan ez a BESS csatlakozási megoldás, az MC4-Evo stor is megfelel az IP68-as védelmi osztály követelményeinek, így rendkívül robusztus termék, amely még zord alkalmazási körülmények között is megbízható és tartós működést biztosít.

Az új MC4-Evo tárolócsatlakozó megoldás egy kábelcsatlakozóból és egy felületre szerelt dobozból áll, amelyek mindegyike az inverterre és az akkumulátortároló egységre kerül felszerelésre. A termék minőségét és teljesítményét a TÜV és UL tanúsítványok igazolják.

További hírek

Az SSA Terminals, LLC 33 olyan terminálvontatót helyezett üzembe, amelyeket teljesen automatizált, nagy kapacitású gyorstöltő csatlakozókkal (QCC) ellátott, zéró kibocsátású elektromos járművek (EV-k) számára terveztek.
A francia szövőgyár az ESG-követelmények teljesítése érdekében a Stäubliba fektet be