Katalógus

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

25.01.2023 03:01

A műszaki kefék rendkívül sokoldalúan használható szerszámok a sorjázás-technológiában.

A kefés sorjázás a mechanikai sorjázás egyik legrugalmasabb és néha leggazdaságosabb módszerének számít. A fém- és polimer félkész termékek és alkatrészek gyártóinak és feldolgozóinak lehetőséget kínál a súrlódás eltávolítására, az élek lekerekítésére és a csillámok eltávolítására, távol a bonyolult folyamatoktól és rendszerektől.

A súrlódásmentesítési technológiában használt keféinkről itt talál további információkat.

Kíváncsi arra, hogyan lehet a kefés géptelenítést nagyon egyszerűen integrálni a meglévő gyártási folyamatokba, és hogyan lehet vele a µm-es pontosságot is megvalósítani?

Konzultációnk során egyedileg foglalkozunk az Ön igényeivel és kívánságaival.

További hírek

Célzott megoldások ultrafinom csiszoláshoz és élkerekítéshez


Ezek...

A műszaki kefék évek óta számos faipari gép és rendszer alapfelszerelésének részét képezik. Itt számos különböző kivitelben és méretben használják őket.

A kemence szállítóhengerek speciális drótborítással vannak ellátva, amelyek akár 1200 °C-ig e...

A KULLEN-KOTI az Aluminium 2022 kiállításon mutatja be kemence-szállító görgőit A KULLEN-KOTI kemence-szállító görgői speciális huzalozással vannak ellátva, amelyek akár 1200 °C-ig ellenállnak a hőmérsékletnek. Ezeket világszerte alkalmazzák a hőkezelő üzemek vízszintes vonalaiban. Világszerte használják őket a hőkezelő üzemek vízszintes vonalaiban, ahol lehetővé teszik az alumíniumlemezek és -lemezek pontos és felületkímélő szállítását. Az idei düsseldorfi ALUMINIUM kiállításon a KULLEN-KOTI bemutatja ezt a kivételes kefetípust, és tájékoztatást nyújt a személyre szabott finomhangolás számos lehetőségéről. A vállalat a 7A csarnokban a D30-as standon található.
A KULLEN-KOTI kefés megoldásokat mutat be az automatizált sorjázáshoz
A KULLEN-KOTI kefés rendszereket szállít az építőipar számos szakmája számára