Katalógus

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

06.02.2024 01:02

Műszaki kefék, mint finom csiszolószerszámok

Célzott megoldások ultrafinom csiszoláshoz és élkerekítéshez


Ezek rendkívül dinamikus befejező eljárások, amelyeket többek között a megmunkálható betétek és a száras szerszámok vágóéleinek reprodukálható lekerekítésére és lekerekítésére, valamint a nagy pontosságú prémium alkatrészek felületeinek finomítására használnak.

Az ultrafinomcsiszolás során forgó szerszámok segítségével mind a marások, mind a marásgyökerek maximális pontossággal távolíthatók el, miközben a kezelt munkadarabok tribológiai tulajdonságai is célzottan befolyásolhatók.

Az e célra használt kefe-rendszerek akkor érik el optimális hatásukat, ha a munkadarabba való merülési mélységük pontosan meghatározott, és csiszolószálaik a bolygó forgómozgásának és a munkadarabok előtolásának köszönhetően rugalmasan tudnak a munkadarabok éleihez és kontúrjaihoz tapadni. Ha ezek a feltételek teljesülnek, nemcsak a marások eltávolítása történik hatékonyan, hanem a vágóélek szimmetriája (kulcsszó: K-faktor!) és a magas felületi minőség is megbízhatóan megvalósítható.





További hírek

A műszaki kefék évek óta számos faipari gép és rendszer alapfelszerelésének részét képezik. Itt számos különböző kivitelben és méretben használják őket.

A kemence szállítóhengerek speciális drótborítással vannak ellátva, amelyek akár 1200 °C-ig e...

A kefés sorjázás a mechanikai sorjázás egyik legrugalmasabb és néha leggazdaságosabb módszerének...

A KULLEN-KOTI az Aluminium 2022 kiállításon mutatja be kemence-szállító görgőit A KULLEN-KOTI kemence-szállító görgői speciális huzalozással vannak ellátva, amelyek akár 1200 °C-ig ellenállnak a hőmérsékletnek. Ezeket világszerte alkalmazzák a hőkezelő üzemek vízszintes vonalaiban. Világszerte használják őket a hőkezelő üzemek vízszintes vonalaiban, ahol lehetővé teszik az alumíniumlemezek és -lemezek pontos és felületkímélő szállítását. Az idei düsseldorfi ALUMINIUM kiállításon a KULLEN-KOTI bemutatja ezt a kivételes kefetípust, és tájékoztatást nyújt a személyre szabott finomhangolás számos lehetőségéről. A vállalat a 7A csarnokban a D30-as standon található.
A KULLEN-KOTI kefés megoldásokat mutat be az automatizált sorjázáshoz
A KULLEN-KOTI kefés rendszereket szállít az építőipar számos szakmája számára