Katalógus

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

03.02.2023 00:02

Optimális nyomkövetés lemezek és lapok számára

A kemence szállítóhengerek speciális drótborítással vannak ellátva, amelyek akár 1200 °C-ig ellenállnak a hőmérsékletnek.

A KULLEN-KOTI nemcsak az alumínium félkész termékek mechanikai megmunkálásához használt szerszámkefék egyik vezető beszállítója, hanem a repülőgépipar és az autóipar számára alumínium anyagokat és ötvözeteiket gyártó üzemek egyik vezető beszállítója is.

A folyamatos hőkezelő üzemekben az átkristályosításhoz, az állapot- és oldatlágyításhoz, valamint az alumínium félkész termékek finomításához például a KULLEN-KOTI kemence szállítóhengereket használnak.

A KULLEN-KOTI kemence-szállító görgők elsősorban görgős kefék, amelyeket nagyon jó minőségű, különösen sűrű drótszegélyek és bevonatok jellemeznek. Ezek a szegélyek és borítások biztosítják, hogy a lemezek, lemezek vagy panelek pontosan egyenes vonalban haladjanak át a feldolgozó berendezésen. Ily módon megakadályozzák a nem kívánt anyaglerakódásokat (pick-up) a tekercsen, és védik a félkész alumíniumtermékek alját. Így a KULLEN-KOTI kemence-szállító görgői nemcsak a hőkezelés során támogatják a homogén folyamatszabályozást, hanem csökkentik az üzem karbantartási költségeit is. A hőkezelt lemezek vagy lemezek általában minden további utókezelés nélkül átvihetők a következő technológiai fázisba.

Kérdése van a speciális kefék különleges műszaki jellemzőivel és minőségi jellemzőivel kapcsolatban, amelyeket általában beépítésre készen szállítunk, és amelyeket gyakran módosítunk az ügyfelek egyedi igényei szerint?

Konzultációnk során egyedileg foglalkozunk az Ön igényeivel és kívánságaival.

További hírek

Célzott megoldások ultrafinom csiszoláshoz és élkerekítéshez


Ezek...

A műszaki kefék évek óta számos faipari gép és rendszer alapfelszerelésének részét képezik. Itt számos különböző kivitelben és méretben használják őket.

A kefés sorjázás a mechanikai sorjázás egyik legrugalmasabb és néha leggazdaságosabb módszerének...

A KULLEN-KOTI az Aluminium 2022 kiállításon mutatja be kemence-szállító görgőit A KULLEN-KOTI kemence-szállító görgői speciális huzalozással vannak ellátva, amelyek akár 1200 °C-ig ellenállnak a hőmérsékletnek. Ezeket világszerte alkalmazzák a hőkezelő üzemek vízszintes vonalaiban. Világszerte használják őket a hőkezelő üzemek vízszintes vonalaiban, ahol lehetővé teszik az alumíniumlemezek és -lemezek pontos és felületkímélő szállítását. Az idei düsseldorfi ALUMINIUM kiállításon a KULLEN-KOTI bemutatja ezt a kivételes kefetípust, és tájékoztatást nyújt a személyre szabott finomhangolás számos lehetőségéről. A vállalat a 7A csarnokban a D30-as standon található.
A KULLEN-KOTI kefés megoldásokat mutat be az automatizált sorjázáshoz
A KULLEN-KOTI kefés rendszereket szállít az építőipar számos szakmája számára