Katalógus

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

Az üzem- és gépgyártásban a megfelelő kenőanyag kiválasztása jelentősen optimalizálhatja a folyamatokat.

Az OKS speciális kenőanyagai nemcsak a berendezések és rendszerek teljesítményét javítják, hanem megfelelnek a DIN ISO 9001 szerinti minőségi előírásoknak is.

Előnyök az üzem- és gépgyártás számára

  • Széles termékválaszték és megoldások egyetlen forrásból Az adott rendszer követelményeinek pontosan megfelelő kenési megoldások A berendezések és gépek teljesítménye jelentősen javul.
  • Különösen alkalmas megoldások biztosítják a versenyelőnyt Folyamatos alkalmazásspecifikus termékfejlesztés.
  • Minden OKS termék megfelel a DIN ISO 9001 szerinti minőségi szabványoknak.

Optimális kenési megoldások az üzem- és gépgyártáshoz

Az üzem- és gépgyártás a német gazdaság egyik legerősebb szegmensének számít. Az OKS kenési megoldások széles választékát kínálja az ipar ezen ága számára, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, és biztosítják az üzemek és gépek zavartalan működését. Végül is az igények magasak: a gépeknek, berendezéseknek és üzemeknek megbízhatóan, hosszú élettartam mellett kell működniük, és meg kell felelniük a szigorú biztonsági és higiéniai előírásoknak. A műszaki munkaeszközökre és a fogyasztási cikkekre vonatkozó termékbiztonsági törvény itt minden német gyártóra vonatkozik. Minden OKS termék 100 százalékban megfelel ezeknek a követelményeknek.

Széles termékválaszték és megoldások egy kézből

Az optimális kenési megoldással, amely pontosan illeszkedik az adott rendszer követelményeihez, a gyártók jelentősen javíthatják rendszereik és gépeik teljesítményét, és így döntő versenyelőnyt biztosíthatnak. Az OKS speciális kenőanyagok és kemotechnikai karbantartási termékek, valamint a szolgáltatások széles skálája a tribológiai alkalmazások nagy részét lefedi az üzem- és gépgyártásban. A döntő előny: az ügyfelek minden kenőanyag-megoldást egyetlen forrásból kapnak.

Folyamatos, alkalmazásspecifikus termékfejlesztés

Az OKS emellett a legmagasabb minőségi szabványokat kínálja ügyfeleinek. A fejlesztésben és a gyártásban dolgozó tapasztalt munkatársak minden kenőanyag-megoldást kiterjedt teszteknek és biztonsági ellenőrzéseknek vetnek alá a DIN ISO 9001 szabvány szerint, amely a minőségirányítás legfontosabb szabványának számít, és mind nemzeti, mind nemzetközi szinten elismert. Az OKS szakértői a legmodernebb laboratóriumokban folyamatosan új termékeket fejlesztenek ki, és a meglévő választékot is optimalizálják. Ezek közé tartoznak az ipari alkalmazásokra szánt speciális kenőanyagok, például paszták, olajok, ragasztott bevonatok, száraz kenőanyagok, valamint karbantartási termékek és tisztítószerek.

További hírek

A fagyasztott termékek gyártóinak termelési kapacitása már hónapok óta a végletekig ki van terhelve, és elengedhetetlen a gépleállások és meghibásodások elkerülése. A szakszerű karbantartás ezért egyre inkább kritikus sikertényezővé válik

A megfelelő kenőanyag minden alkalmazáshoz.

Ez különösen igaz az önkormányzati alkalmazás...