Katalógus

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - A jövő munkaadója

A FLUX-GERÄTE GMBH elnyerte a "A jövő munkaadója" pecsétet

Jövőorientáltság és munkáltatói minőség - ezért a FLUX elnyerte a német Fenntarthatósági és Digitalizációs Innovációs Intézet (DIND) "A jövő munkáltatója" díját. A kezdeményezést Brigitte Zypries volt szövetségi gazdasági miniszter támogatja. A díj segíti a vállalatokat abban, hogy a "tehetségekért folytatott háborúban" pozícionálják magukat, hogy a szakképzett munkaerőhiány ellenére vonzzák és megtartsák a tehetségeket. Olyan innovatív, világos digitalizációs stratégiával rendelkező vállalatokat díjaznak, amelyek fenntarthatósági célokat követnek és vonzó munkakörülményeket kínálnak.

A hangsúly a modern vezetésen és a munkavállalóbarátságon van. Például a lapos hierarchia, a rugalmas javadalmazási modellek vagy a munkavállalói juttatások, valamint az egyéni továbbképzési és képzési lehetőségek szerepelnek egy holisztikus képben, amelyet egy olyan értékelési mátrix segítségével alakítottak ki, amelyet üzleti és tudományos szakértők közreműködésével dolgoztak ki. A díjakat különböző hálózati rendezvényeken adják át.


A DIND-ről:

A Német Innovációs Intézet a Fenntarthatóságért és a Digitalizációért (DIND) támogatja a vállalatokat abban, hogy alkalmassá váljanak a jövőre. Ennek érdekében a DIND együttműködik a gazdaság, a tudomány és a politika szakértőivel, tanulmányokat készít a partnerek megbízásából, és megvizsgálja a vállalatokat a jövőbeli életképességük fontos szempontjai szempontjából. A sikeres átalakulás példái fontos impulzusokat kívánnak adni a gazdaságnak. A DIND-díjak értékes kommunikációs eszközt jelentenek a vállalatok számára. Segítenek megfelelő partnereket és munkatársakat találni, hogy még innovatívabbá, fenntarthatóbbá és digitálisabbá váljanak.

További hírek

Mi az a KLIMAfit?
A KLIMAfit - a Baden-Württemberg tartomány KLIMAfit...

28.11.2023.-.30.11.2023-tól

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Kiállító: FLUX Pumps Co...

Megbízható nyersanyagok kinyerése szappangyártáshoz