Katalógus

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Tapasztalja meg a FLUX szivattyúk sokszínűségét az idei ACHEMA kiállításon Frankfurtban.

Látogasson el hozzánk a 8. csarnokba; F 24-es stand, és ismerje meg széleskörű termékportfóliónkat

A "Diversity that moves" mottóval meghívjuk Önt, hogy fedezze fel szivattyútechnológiáink világát. A minőségéről, megbízhatóságáról és tartósságáról ismert széles termékpalettánkat a biztonság és a könnyű kezelhetőség is jellemzi.



A FLUX termékportfólió tükrözi azt a sokoldalúságot, amely ahhoz szükséges, hogy a legigényesebb kihívásokkal is kiválóan megbirkózzunk.ACHEMA 2024-es kiemeléseink: VERTIFLOW F 728 merülő centrifugálszivattyú - A merülő centrifugálszivattyúk új generációja extrém üzemi körülményekhez. Alkalmas helyhez kötött keringető- és szűrőszivattyúként max. 750 l/perc áramlási sebességig. Intelligens kialakítás jellemzi, amely rendkívül könnyen az adott alkalmazáshoz igazítható. A sorozat 600 mm-es merülési mélységig teljesen biztonságosan szárazon, csapágyak nélkül üzemeltethető a folyadék területén.

Másrészről viszont akár 1800 mm-es merülési mélység is megvalósítható siklócsapágy beépítésével. PERIPOWER perisztaltikus szivattyú - A legkeményebb alkalmazásokhoz kifejlesztve. A perisztaltikus szivattyúk önfelszívóak, és a 10 és 200 mm közötti tömlőátmérővel rendkívül sokoldalúan alkalmazhatók a koptató, viszkózus és szilárd anyagokat tartalmazó folyamatokban. A PERIPOWER akár 300 m³/h áramlási sebességet is elér, és lehetővé teszi a kíméletes szivattyúzást még a nyírásra érzékeny közegek esetében is. A rendelkezésre álló NRH, NBR vagy EPDM tömlőanyagok - FDA minőségben is - szinte minden elképzelhető közeggel szemben ellenállóak. A görgős technológiának köszönhetően a szivattyúk különösen energiatakarékosak és kíméletesek a tömlőhöz.

Robusztusságuk és könnyű karbantarthatóságuk révén a PERIPOWER megbízható partner az Ön alkalmazásához. Higiéniai MINIFLUX - Kicsi, könnyű és higiénikus, ez a fejlett IBC konténerszivattyú tökéletes megoldás a magas higiéniai követelményeket támasztó szivattyúzási feladatokhoz. A Sanitary MINIFLUX úgy lett kialakítva, hogy minimálisra csökkentse a holtteret, kiváló minőségű felületekkel rendelkezik, és nem igényel mechanikus tömítést.

A szivattyú gyorsan és szerszámok nélkül szétszerelhető, könnyen tisztítható, ezért ideális a gyógyszer- és élelmiszeriparban való alkalmazásra. A FLUX sokféleség azonban itt még nem ér véget. A FLUX termékpalettájához tartoznak még a jól ismert dobszivattyúk és haladó üregű szivattyúk, a légműködtetésű membránszivattyúk, a mágnesesen kapcsolt centrifugálszivattyúk, a motorok, az áramlásmérők, a keverők és a tartozékok átfogó választéka.

A választékot korszerű hordóürítő rendszerek egészítik ki, mint például a VISCOFLUX mobile S a nagy viszkozitású közegekhez, valamint kompakt adagolórendszerek, mint például a FLUX FILL GT, amelyek célja, hogy tovább egyszerűsítsék és optimalizálják az Ön gyártási folyamatait. Látogasson el hozzánk a 8. csarnok F24-es standján, és tapasztalja meg, hogy szivattyúink nemcsak mozgásba hozzák a folyamatokat, hanem minden alkalmazáshoz a megfelelő megoldást is biztosítják. Látogatása során élvezheti finom lágy fagylaltjainkat és különféle harapnivalókat - tökéletes kombináció az élénkítő beszélgetésekhez.

További hírek

Mi az a KLIMAfit?
A KLIMAfit - a Baden-Württemberg tartomány KLIMAfit...

28.11.2023.-.30.11.2023-tól

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Kiállító: FLUX Pumps Co...

12.04.2023 11:00

FLUX - A jövő munkaadója
A FLUX-GERÄTE GMBH elnyerte a "A jövő munkaadója" pecsétet
Megbízható nyersanyagok kinyerése szappangyártáshoz