Katalógus

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Vissza a listához

Düsterloh Fluidtechnik GmbH gyártó Pneumatikus indító terméke

Kérdés a termékről  

A Düsterloh pneumatikus indítók dízelmotorok és turbinák indítására szolgálnak. Lényegében egy hajtóműves motorból, egy reduktorral ellátott egypályás hajtásból és egy szelepkombinációból állnak. Mivel a fogaskerékmotor a legnagyobb nyomatékot a kioldáskor fejti ki, különösen alkalmas dízelmotorok indítására. A Düsterloh pneumatikus indítók levegővel vagy gázzal működtethetők. Függetlenek az elektromos energiatárolástól, karbantartásmentesek és robbanásbiztosak.

A rendelkezésre álló sorozat 15 bar üzemi nyomáson akár 510 Nm nyomatékot is elér az indító fogaskeréknél mérve. Nagyobb indítási teljesítmény esetén két indító párhuzamosan is működtethető. Ehhez rendelkezésre áll egy biztonsági áramkör, amely csak akkor engedi beindítani a dízelüzemet, ha mindkét indító fogaskerekei teljesen be vannak kapcsolva a dízel gyűrűs fogaskerekébe.

Kérdés a termékről  

További termékek a Sűrített levegős indítók termékkategóriában

Pneumatikus indító (PS 24/20 - 32/20 )

Az indítási folyamat egy önzáró szelep vagy főszelep fokozatos megnyitásával történik, amely általában közvetlenül az indítóra van szerelve.

A bekapcsolódási dugattyú nyomás alá helyezése a...

Pneumatikus indító (PS HY, 61/20 - 2360 )

Ennél a sorozatnál elegendő egy indítási impulzus (kézi, pneumatikusan távirányított, elektromos vagy vészhelyzeti működtetés). Az indítási folyamat ezután automatikusan végbemegy. Egy speciálisan kia...