Katalógus

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

Ezen keresztül RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

Több mint 40 év "Kompetencia a precizitásban és a minőségben" a RUKO vállalatot a világ egyik vezető fúró- és süllyesztőszerszámgyártójává tette. A 70 %-os exportarányunkkal nemzetközi orientációjú európai vállalatnak tekintjük magunkat.

A RUKO fúrószerszámokat több mint 70 országban 2300 képzett szerszámszakkereskedő értékesíti.

A Holzgerlingenben működő RUKO GmbH saját leányvállalatokkal rendelkezik az USA-ban, Franciaországban, Angliában, Törökországban, Csehországban, Skandináviában és Ausztriában.

A fémfúró szerszámok specialistájának tekintjük magunkat. A professzionális felhasználók igényeihez igazodva a RUKO széleskörű, hozzáértő termékválasztékot kínál.

A szervezet és a gyártási folyamat rugalmas felépítése lehetővé teszi az ipari méretű sorozatgyártást, valamint a speciális szerszámok és egyedi termékek gazdaságos előállítását.

Középfúrók

Alkalmazások:
fúráshoz puha- és keményfában, forgácslapokban és gerendákban.

Termékpaletta gyártására összpontosítani

A fémmegmunkálás lehet szórakoztató: kiváló minőségű szerszámokkal, amelyek minőségükkel lenyűgözik ügyfeleinket.

Ahhoz, hogy egy olyan hétköznapi anyagból, mint az acél, precíziós szerszám...

Menetvágók

Szál üldöző
A RUKO külső és belső menetvágók használatával pénzt takaríthat meg a karbantartási és szerelési munkáknál az építkezéseken és a mezőgazdasági iparban, a járműjavításban és so...

Menetvágó szerszámok

A kézi csap nagy teherbírású, nagy sebességű acélból készült. Átmenő és fenékmenetekhez ötvözetlen és gyengén ötvözött acélokban 800 N/mm² szilárdságig, temperöntvényekben és színesfémekben.

Precíziós szerszámok

A fémforgácsoláshoz használt precíziós szerszámok gyártójaként folyamatosan keressük az új termékek fejlesztéséhez szükséges ötleteket. Folyamatosan fejlesztjük meglévő termékeinket és növeljük ter...

Sűrített levegős köszörű

A RUKO pneumatikus csiszológép rövid kivitelben -
A kompakt, gyors szerszám a hegesztési varratok csiszolásához, polírozásához és megmunkálásához!

A RUKO pneumatik...

Tudna beszélni valódi innovációról egy süllyesztőben? Tényleg láthatóan - és ami még fontosabb - észrevehetően jobbá tud tenni egy professzionális süllyesztőt? Dióhéjban fogalmazva: igen. Az új RUKO ULTIMATECUT 4S süllyesztőkés szolgáltatja a bizonyítékot, és teljesen újraértelmezi a süllyesztést. Gyorsabban dolgozik, hatékonyabban dolgozik, energiát takarít meg és ráadásul sokszorosan tartósabb, mint a hagyományos süllyesztők

21.02.2023 10:00

Itt az ideje újragondolni.
Bolygónk műanyagszennyezése