Katalógus

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

Ezen keresztül Hans Körber GmbH

A KÖRBER a szakértelem, a minőség, az ügyfélközelség és a megbízhatóság jelképe - egy német mittelstandhoz tartozó családi vállalkozás szilárd alapjain. Ezek az értékek határozzák meg mindennapi tevékenységünket.

Hosszú távú piaci jelenlétünknek köszönhetően olyan speciális képességekkel rendelkezünk, amelyek nem csak páratlan termékismeretünkben, hanem a vevői alkalmazások és általában a piac ismeretében is megmutatkoznak.

Termékeink minősége nem véletlen, hanem a termékismeretünk, munkatársaink magas szintű képzettsége és a folyamatok magas műszaki színvonala kombinációjának eredménye.

Ügyfeleink igényeire összpontosítunk. A közelség és a folyamatos párbeszéd lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük alkalmazásaikat és kihívásaikat - és mindig rendelkezésre állunk problémamegoldóként.

A megbízhatóság számunkra olyan partnerekkel való együttműködést jelent, akik megbízhatóak és tisztességesek kereskedelmi tevékenységük során. A KÖRBER több mint 100 éve támogatja ezt a fajta együttműködést - ügyfelekkel, beszállítókkal és alkalmazottakkal.

A KÖRBER márka sikere egy független családi vállalkozás vállalkozói hagyományaiból ered, ahol a következetesség és a felelősségvállalás a vállalati kultúra középpontjában áll. Ezt garantáljuk nevünkkel - ma és a jövőben is.

tompahegesztett könyökhajlatok

Hajlítókarok - varrat nélküli

Mérettartomány
Ø átmérő: 17,2 mm és 610,0 mm (1/2" és 24") között
Falvastagság: 1,8 mm és 25,0 mm között

Csőszerelvények

Ily módon prototípusokat is készíthetünk Önnek. Ennek lehetőségei a szerszámok és az alapanyagok rendelkezésre állásától függnek.

Hegesztett fittingek

Az alábbi, egyedi gyártású termékekből álló válogatás egy kis áttekintést ad arról, hogy mi minden lehetséges. A gyári szabványoknak megfelelő behegesztett könyökhajlatoktól kezdve a nyeregfúvókáko...

Cső elágaztató darabok

Természetesen nem csak nagy mennyiségeket gyártunk, hanem képesek vagyunk kis sorozatokat is gyártani, akár 1-es tételméretig, pótalkatrész megrendelésekhez.

Hajófejek - Konvex tárcsák

Az edényfejek széles választékát gyártjuk a gyárak szabványai szerint, mind építési célokra, mind pedig toroszférikus és ellipszis alakú edényfejek és kupakok formájában, nyomástartó alkalmazásokho...

Hajófejek - fejek

Padlók

Mérettartomány
Ø átmérő: 21,3mm és 406,4mm között
Falvastagság: 3,0mm és 8,0mm között

Szabványok
DIN...

Toriszférikus fejek

Mérettartomány
Ø átmérő: 21,3 mm és 610,0 mm között
Falvastagság: 3,0 mm és 10,0 mm között

Szabványok
DIN 28011

Anyag...

Hajófejek - kupakok

Kupakok

Mérettartomány
Ø átmérő: 21,3 mm és 610,0 mm között
Falvastagság: 2,0 mm és 30,0 mm között

Szabványok

Acélszerelvények

Szerelvényeink között koncentrikus és excentrikus szűkítők, téglalapok szabványos alkatrészként és rajz szerinti speciális szerelvények egyaránt megtalálhatók.

Különböző hosszúságú szűkí...

Speciális csatlakozók

Az egyedi alkatrészeken mindent értünk, amivel hozzájárulhatunk az Ön problémájának megoldásához. Ez kifejezetten magában foglalja a nem szabványosított termékeket is, amelyeket az Ön egyedi igénye...

T-darabok

Mérettartomány
Ø átmérő: 21,3 mm és 508,0 mm (1/2" és 20") között
Falvastagság: 2,0 mm és 20,0 mm között

Szabványok
EN 10253-2 (A/B t...

Szűkítő idomok

Mérettartomány
Ø átmérő: 21,3 mm és 508,0 mm (1/2" és 20") között
Falvastagság: 2,0 mm és 20,0 mm között

Szabványok
EN 10253-2 (A/B t...

Egy egyre összetettebb világban állandó változásra van szükség ahhoz, hogy ne veszítsük el a fona...