Katalógus

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

Ezen keresztül Hans Körber GmbH

A KÖRBER a szakértelem, a minőség, az ügyfélközelség és a megbízhatóság jelképe - egy német mittelstandhoz tartozó családi vállalkozás szilárd alapjain. Ezek az értékek határozzák meg mindennapi tevékenységünket.

Hosszú távú piaci jelenlétünknek köszönhetően olyan speciális képességekkel rendelkezünk, amelyek nem csak páratlan termékismeretünkben, hanem a vevői alkalmazások és általában a piac ismeretében is megmutatkoznak.

Termékeink minősége nem véletlen, hanem a termékismeretünk, munkatársaink magas szintű képzettsége és a folyamatok magas műszaki színvonala kombinációjának eredménye.

Ügyfeleink igényeire összpontosítunk. A közelség és a folyamatos párbeszéd lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük alkalmazásaikat és kihívásaikat - és mindig rendelkezésre állunk problémamegoldóként.

A megbízhatóság számunkra olyan partnerekkel való együttműködést jelent, akik megbízhatóak és tisztességesek kereskedelmi tevékenységük során. A KÖRBER több mint 100 éve támogatja ezt a fajta együttműködést - ügyfelekkel, beszállítókkal és alkalmazottakkal.

A KÖRBER márka sikere egy független családi vállalkozás vállalkozói hagyományaiból ered, ahol a következetesség és a felelősségvállalás a vállalati kultúra középpontjában áll. Ezt garantáljuk nevünkkel - ma és a jövőben is.

Ειδικές λύσεις

Egy projekt sajátos követelményei sokféle formában jelentkezhetnek. Piacismeretünk, valamint képességeink és tapasztalatunk révén ideális partnerek vagyunk a projektek mindenre kiterjedő megoldásai...

Fordító sapka

Mindent le tudunk gyártani, ami segít megoldani a problémáját - a gyár szabványai szerint gyártott ágkönyöktől kezdve az ágnyergeken, peremes peremeken, könyökcsapokon és visszafordító sapkákon át...

Csőhajlító munkálatok

Kombináljuk a manufaktúra előnyeit az ipari termeléssel. Ügyfeleink egyedi gyártású termékeket kapnak ugyanolyan magas minőségben, mint a nagy szériák.

Felület és hőkezelés

A további hőkezelések (mint például a normalizálás vagy az edzés) modern, MPA által felügyelt lágyítókemencénkben történnek

Hőkezelések

Speciális technikák, például felület- és hőkezelések alkalmazhatók az Ön egyedi igényei szerint.

A további hőkezelést (normalizálás, edzés) modern lágyítókemencénkben végezzük (az MPA an...

Egy egyre összetettebb világban állandó változásra van szükség ahhoz, hogy ne veszítsük el a fona...