Katalógus

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Ezen keresztül HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA - az Ön partnere a gyártógépek terén
1977-ben a HEMA egy kis cégként indult néhány alkalmazottal Seligenstadtban. Ma világszerte több mint 600 alkalmazott dolgozik Németországban, Olaszországban, Romániában, Kínában és az USA-ban. Tapasztalt értékesítési partnerek nemzetközi hálózata biztosítja a szoros kapcsolatot ügyfeleinkkel - világszerte.

Széles termékválasztékunkkal átfogó termékportfóliót kínálunk Önnek a gyártógépek köré. Portfóliónk védelmi rendszereket, szorító- és fékrendszereket, valamint látórendszereket tartalmaz.

Védelmi rendszerek
Több mint 40 éve gyártunk védelmi rendszereket mindenféle géphez. Az Ön igényei szerint egyedileg gyártott fújtatók, komplett hátfalrendszerek, görgős fedőrendszerek és kötények, spirálrugók és teleszkópos acélfedelek széles termékpalettáját kínáljuk Önnek.

Feszítő- és fékrendszerek
Pneumatikus feszítő- és fékrendszereink között megtalálhatók a különböző hatásirányú forgási helyzetű rögzítéshez, a rúdterhelés gyors és biztonságos rögzítéséhez és fékezéséhez vagy a transzlációs alkalmazásokhoz szükséges termékek szinte minden lineáris vezetőrendszerhez.

Betekintő rendszerek
Harmadik termékcsaládunkkal, a betekintő rendszerekkel gépbiztonsági ablakokat, forgóablakokat és LED-es világítási rendszereket kínálunk.

Fertotleníto berendezések

A HEVI GATE-t a bevásárlókocsi fogantyújának gyors és egyszerű fertőtlenítésére fejlesztettük ki. A készülék egyszerű működése lehetővé teszi, hogy mindenki számára egyszerű, kényelmes és különöseb...

Fertotleníto berendezések (Clean-Ice)

Az élelmiszeripar, a kereskedelem és az értékesítés egyik legnagyobb kihívása a vonatkozó higiéniai előírások betartása, különösen a jég előállítása során a káros baktériumok csökkentése.

Légtisztító berendezések (Clean Air)

Életünk nagy részét zárt térben töltjük, ahol a legtöbb levegőt lélegzünk be. A beltéri levegő azonban akár százszor szennyezettebb is lehet, mint a kültéri.

Egy felnőtt ember például na...

Ablaktörlők

A szerszámgépek vezetőpályáit szabadon kell tartani a forgácsoktól és a törmeléktől. Ezért fontosak a törlők. A vezetőpályákhoz való törlőket kifejezetten úgy tervezték, hogy minimális helyet foglalja...

Pivot ablakaink szabaddá teszik a kilátást
A HEMA nagy teljesítményű RotoClamp rögzítő rendszerei ideálisak a gépek tengelyeinek, asztalainak és forgófejeinek forgópozíciós rögzítésére. Mivel a szorítórendszer üzembiztos elv alapján működik, áramkimaradás esetén is gyorsan és nagy erővel szorítja a tengelyeket.