Katalógus

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Ezen keresztül Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

A Dolezych név mintegy 85 éve a szakértelmet és a teljesítményt jelenti. A legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő termékek és szolgáltatások teszik a Dolezych-et a kötél-, emelő-, heveder- és rakományrögzítési technológia egyik első számú címévé.

A legmodernebb technológiával és az egyre újabb és újabb innovációkkal a vállalat Európa egyik legnagyobb gyártójává fejlődött. Ma több mint 650 ember dolgozik a dortmundi anyavállalatnál és hét külföldi leányvállalatnál:

A Dolezych több mint 20.000 cikkből álló teljes kínálatából származó Dolezych termékeket mindenütt használják, ahol terheket kell emelni, szállítani vagy biztosítani a gyárban, az építkezésen, közúton, vasúton, vízen vagy a levegőben.a hatalmas választék az ügyfelek igényeit tükrözi.

: Mivel a mindennapi életben az univerzálisan alkalmazható segédeszközök mellett számos speciális alkalmazás létezik, a cél a teljes választék és az ügyfélközpontú fejlesztési munka biztosítása. A Dolezych emellett átfogó szolgáltatási csomagot kínál, amely tanácsadást, tesztelést, karbantartást és javítást tartalmaz az összes emelő-, heveder- és rakományrögzítő eszközhöz, valamint online áruházat és országos 24 órás szállítási szolgáltatást a raktárkészleten lévő termékekhez.

Személyi védőfelszerelések

  • elülső és hátsó leesésgátló fülek
  • Fékezőszem
  • Kötélcsatlakozó (feszültség alatt nyílik, a nem használt kötél számára)
  • védett jelölés
  • i-Safe™ (az...

Magasság-biztosítékok

Ergonomikus illeszkedés az állítható váll-, mellkas- és lábpántoknak köszönhetően. Praktikus fel- és levétel az áttolható keretrögzítőknek köszönhetően.

Háromköteles készlet

Háromköteles szett, hossza: 20,00 m, a következőkből áll:

  • Állványtípus Az EN 795 szabvány szerint jóváhagyott Tripod 100 állvány
  • 2 rögzítési pont a fejnél; kihúzható lábak

Készlet tetőfedők számára

különösen a tető és a homlokzat esetében

- MB95 típusú zuhanásgátló heveder, 1 zuhanásgátló szemmel a
vállrészen és 2 oldalsó rögzítőszemmel
- FSK-SK12 típusú, 15 m hosszúságú mo...

Védő és biztonsági hálók

Biztonsági háló gyűszűvel

nagy szilárdságú polipropilénből készült, kb. 5 mm vastag, 12 mm-es peremkötéllel körös-körül, négyzet alakú hálóval, a sarkokban és az oldalakon 2,5 m-es időközön...

Védőfelszerelések

  • Leesésgátló hevederek,
  • Zuhanáselnyelők
  • Behúzható típusú zuhanásgátlók
  • Visszatartó rendszerek,
  • Horgonyzási pontok

Bukásvédelmi rendszerek

Ergonomikus illeszkedés az állítható váll-, mellkas- és lábpántoknak köszönhetően. Praktikus fel- és levétel az átnyomható keretrögzítőknek köszönhetően.

Speciális hálók

Biztonsági háló gyűszű nélkül

nagy szilárdságú polipropilénből készült, kb. 5 mm vastag, 12 mm-es peremkötéllel körös-körül, négyzetrácsos kialakítással, gyűszű nélkül, a peremkötél 12 m...

Csörlők

Kiváló korrózióállóság, rozsdamentes acél ház és dob, dob szabadonfutó, levehető forgattyú, kiegészítő gyorshajtómű a kötél terhelésmentes kitekeréséhez.

Kötélfeszítések

A könnyű és kompakt kialakításnak köszönhetően a láncos emelő gyorsan telepíthető és a mellékelt táskában könnyen szállítható. Működésre kész vezérléssel, lánccal és csatlakozókábellel.

Gépi emelő

A gépemelők nélkülözhetetlen segítők mindenütt, ahol nehéz gépeket kell megemelni vagy pontosan kiegyenlíteni (szintezés, szintezés, szintezés).

Könnyű kezelhetőség, nagyszerű hatás összesz...

Profil fogó

Állítható profilú fogó nagyon nagy befogási tartományban.

A kívánt befogási szélesség és súlypont pozíció gyorsan beállítható a dugócsavarok segítségével. Alacsony teljes magasság. Nyitvata...

17.08.2023 01:00

Egy különleges heveder
A rögzítőhevedereket általában a rakományok rögzítésére és rögzítésére használják. Néha azonban a nem szokványos módszerek is célba vezetnek
Fejhevederként használatos

05.07.2023 01:05

#Spotted



Nyolc méter kötéllánc egyszerűen lazán átdobva a bal vállon, ugyanakkor hat métert la...

A Dolezych gondoskodik a biztonságról az autószállítókon
Udo Dolezych újraválasztása elnöknek