Katalógus

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

14.12.2021 04:12

Három ifm termék nyerte el a hőn áhított formatervezési díjat

az ifm-nek három oka van az ünneplésre az idei German Design Awards díjátadón. Az LI szintérzékelő, a többfedelű korong és a TCC hőmérséklet-érzékelő elnyerte az áhított formatervezési díjakat.

A German Design Award idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. A győztesek bemutatása ez alkalommal a "Hogyan gondolkodnak a tervezők" témát járja körül. A German Design Award a Német Formatervezési Tanács nemzetközi prémium díja, és világszerte az egyik legelismertebb formatervezési díj. Alapítása óta a German Design Award első tíz éve alatt 87 országból érkezett mintegy 20 000 pályázatból 375 darabot osztottak ki a hőn áhított "arany" díjjal.

Az ifm termékei az ipari kategóriában háromszor is pontot szereztek. Az LI szintérzékelő, amely megbízhatóan figyeli a tartályok és konténerek határértékeit, a "Winner" díjat kapta. A víz, olajok, hűtőfolyadékok és azok hőmérsékletét a közeggel érintkezve méri. Egy induktív gomb lehetővé teszi a felhasználó számára az érzékelővel való interakciót. A 360°-os körkörös LED tájékoztat a tartályokban lévő közeg szintjéről. Kialakítása optimális vízelvezetési és tisztítási tulajdonságokat biztosít. Az LI hozzájárul az üzem gazdaságos és fenntartható működéséhez, miközben betartja a legmagasabb tervezési és pontossági szabványokat.

A zsűri "Kiváló terméktervezés" díjjal jutalmazta az E12725 - többfedelű korongot, amely segít egyértelműen jelezni a szelepek pozícióit, amelyek egyébként láthatatlanok maradnának. A felhasználónak információkat ad az üzemről, hogy megkönnyítse annak vezérlését, miközben támogatja a gazdaságos és környezetbarát működést. A szabadalmaztatott jelzőrendszer nagyfokú testreszabhatóságának és az összeszerelés során történő egyszerű kezelésnek köszönhetően mind az alkatrészek, mind a bonyolultság csökkentése az automatizált üzem kihívásainak megfelelően valósul meg.

A TCC hőmérséklet-érzékelő, amelyet érzékeny folyamatokban, például az élelmiszeriparban használnak, "Különleges említést" kapott. A jól látható 3 színű jelzőelem biztosítja a műszer állapotának egyértelmű jelzését. A TCC önállóan érzékeli és jelzi az eltéréseket digitálisan és vizuálisan. Így az érzékelő hozzájárul a két kalibrálási pont közötti fokozott minőségbiztosításhoz. Letisztult kialakításának, ideális tisztítási tulajdonságainak és kiváló minőségű anyagainak köszönhetően egyszerre ökológiai és gazdaságos megoldás.

Az áhított díjak átadására jövő februárban kerül sor. A díjazott termékekről további információkat a www.ifm.com oldalon talál.

További hírek

Vision az IO-Linkkel? Ez lehetséges!
Essen, 2023. december - A German Design Awardot ismét az ifm kapja. Miután a zsűri legutóbb 2021-ben a vállalat három termékét tüntette ki a rangos elismeréssel, 2024-ben a moneo RTM állapotfigyelő eszköznek ítéli oda a díjat. Ez az első formatervezési díj, amelyet az ifm egy szoftverterméknek ítélnek oda.
Az ifm electronic új irodájának ünnepélyes megnyitójára szeptember 2022-én került sor számos vendég és alkalmazott jelenlétében.
  • Ultratiszta víz és víz pontos áramlásméré...
Tárgyfelismerés és tárgyvizsgálat egy eszközben