Katalógus

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

27.10.2022 03:10

ifm electronic GmbH: 2D látásérzékelő Dualis

Tárgyfelismerés és tárgyvizsgálat egy eszközben

Legyen szó kontúrfelismerésről vagy BLOB-elemzésről, a Dualis 2D látásérzékelő a gyártási folyamat során a hibavizsgálati és ellenőrzési alkalmazások széles körét képes megvalósítani. A nagyobb felbontás és a számos megvilágítási funkció révén még az összetett alkalmazások is rendkívül könnyen megoldhatók.

Melyek a tipikus alkalmazások?
A Dualis 2D látásérzékelő egy eszközben egyesíti a kontúr- és a foltelemzést.
Figyelmet fordít mind a felületek, mind a kontúrok minden részletére, és így a gyártási folyamat során a hibavizsgálati és ellenőrzési alkalmazások széles körét képes megoldani.

Szoftver és paraméterezés
A látásérzékelők egyszerű paraméterezése
A dualis paraméterezése és programozása az ifm Vision Assistant segítségével történik. Az intuitív szoftver lépésről lépésre végigvezeti a felhasználót a paraméterezési folyamaton. A kész varázslók segítségével a kezdők és a szakértők egyaránt könnyen, gyorsan és megbízhatóan oldhatják meg a látásmegoldási alkalmazásokat, és nagyon egyszerűen megvalósíthatják azokat.
Az úgynevezett logikai réteggel képprogramozás és logikai kapcsolatok végezhetők. A képfeldolgozás szakértői számára egy haladó üzemmódot is tartalmaz számos további funkcióval.

Tapasztalja meg a látórendszerek erejét egy érzékelő egyszerűségével.

Objektumérés és ellenőrzés egy eszközben
Akár kontúrérzékelésről, akár BLOB-elemzésről van szó, az O2D5 érzékelőcsalád a gyártóüzemben a hibavizsgálati és ellenőrzési alkalmazások széles skáláját képes megoldani. Fedezze fel a funkciókat az interaktív modell segítségével.

További hírek

Vision az IO-Linkkel? Ez lehetséges!
Essen, 2023. december - A German Design Awardot ismét az ifm kapja. Miután a zsűri legutóbb 2021-ben a vállalat három termékét tüntette ki a rangos elismeréssel, 2024-ben a moneo RTM állapotfigyelő eszköznek ítéli oda a díjat. Ez az első formatervezési díj, amelyet az ifm egy szoftverterméknek ítélnek oda.
Az ifm electronic új irodájának ünnepélyes megnyitójára szeptember 2022-én került sor számos vendég és alkalmazott jelenlétében.
  • Ultratiszta víz és víz pontos áramlásméré...
az ifm-nek három oka van az ünneplésre az idei German Design Awards díjátadón. Az LI szintérzékelő, a többfedelű korong és a TCC hőmérséklet-érzékelő elnyerte az áhított formatervezési díjakat.