Katalógus

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.04.2022 00:04

Tömegáramlás-szabályozás #redefined

Gyors és stabil, bevált és pontos

Fedezze fel most: FLEXI-FLOW sorozat a Bronkhorst High-Tech BV-től

A tömegáramlás-szabályozás teljesen új szintje....
"A FLEXI-FLOW a legújabb tömegáramlás-szabályozó sorozatunk. Ezzel a forradalmi műszerrel nem csak a gázáram és a hőmérséklet mérésére és szabályozására vagyunk képesek, hanem a folyamatában a fel- és lefolyó nyomást is egyetlen rugalmas műszerrel mérjük és szabályozzuk . Ez a tömegáram-szabályozás jövője."

"A FLEXI-FLOW egy valóban egyedülálló termikus tömegáram-mérési technológián alapul, amely a gyors és stabil chip-érzékelőket egy megvalósítható és pontos bypass technológiával kombinálja. Tudja meg, milyen előnyökkel járhat az Ön számára."-Vincent Hengeveld, FLEXI-FLOW termékmenedzser

Stabil gázáramlás-szabályozás analitikai műszerekhez
A gáztömegáramlás-szabályozók számos analitikai technika, például a tömegspektrometria, a kromatográfia, az atomspektroszkópia és az égéselemzés fontos összetevői. A kompakt gázáramlás-szabályozókat például arra használják, hogy gázokat tápláljanak egy ütközőcellába (reakciócellába) az ICP-MS beállítás részeként.

A FLEXI-FLOW gáztömegáram-szabályozó jól alkalmazható ezekben a folyamatokban, ahol stabil gázáram-szabályozásra, kompakt kialakításra, rövid és hosszú távú stabilitásra és a felhasznált gázokkal való kompatibilitásra van szükség.



További hírek

mASS-STREAM™ gázáramlásmérők és szabályozók
Az IQ + FLOW® sorozat bővítése a közegszigetelt érzékelőkkel

Számos piacon a miniatürizálás irányába történő elmozdulást látunk. Például a laboratóriumokban a...