Katalógus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.06.2023 01:06

Új funkciók ZEISS CALYPSO 2023

ZEISS CALYPSO 2023


Az új funkciók fénypontjai
Nagy hatékonyság, rugalmassággal és megbízhatósággal kombinálva - ez a ZEISS CALYPSO fejlesztésének középpontjában. több mint 80 új funkció és további fejlesztések: Az idei kiadásban a szoftver számos teljesítményjavítással, valamint optimalizált felhasználói vezetéssel rendelkezik.

Új matematika az alak- és helytűrésekhez
A ZEISS CALYPSO felhasználói számára az alak- és helytűrések értékelésének további optimalizálása érdekében a szoftver idén továbbfejlesztett algoritmusokat kínál a különböző szabványok, például az ISO-GPS és az ASME szerinti értékeléshez. Így még hatékonyabban dolgozhat az alak- és helytűrésekkel, és kihasználhatja az ezzel a módszerrel végzett minőségellenőrzés előnyeit.

Optikai koordináta-mérőgépekhez optimalizált munkafolyamat
A ZEISS CALYPSO idén új funkciókat kínál az optikai koordináta-mérőgépek, például a ZEISS O-DETECT kiértékeléséhez is. A felhasználó például navigációra használhatja az áttekintő kamerát, vagy automatikusan kereshet geometriai elemeket a felvett képen.

Még inkább felhasználóbarát: új eszköztár
Az új eszköztár csökkenti a munkalépések számát. A gyakran használt vizsgálati funkciók kedvencekként tárolhatók egy külön eszköztárban.

Továbbfejlesztett automatikus hibaelemzés
Az idei kiadás még továbbfejlesztett automatikus hibaelemzést kínál: az összes hiba automatikusan megjelenik az interaktív jelentésben. A továbbfejlesztett automatizált ábrák minden részletet megmutatnak, az interaktív jelentésben a dinamikus nagyítás új lehetőségeket kínál a kis mechanikai munkadarabok, de a sok elektronikus alkatrész esetén is.


További új funkciók a ZEISS CALYPSO 2023-ban

Javított használhatóság: A ZEISS CALYPSO eszköztárban lévő közlekedési lámpa most még jobban alkalmazkodik az Ön igényeihez. A súgó vagy a ZEISS Portal gyorsabb előhívása.
Javítások CAD-megjelenítés: Egyszerűsített működés, átlátható megjelenítés lehetséges

CALYPSO görbe: Stratégia automatikus előbeállítása, morfológiai szűrő görbékhez, új görbeillesztés "Mesh best fit"

CALYPSO pcm: Keresés és csere most már ikonnal, hozzáférés az egyes eltérésekhez vonal-, görbe- és felületformában, PCM-en keresztül, új PCM parancs "convert()"

CALYPSO freeform & point set: a színes megjelenítés teljesítményének javítása, illesztés bármely szabadsági fok lezárásával

CALYPSO durvaság: a durvaság kiértékelésének javítása a jelentésben

... és még sok más.

További hírek

A portól az additív módon gyártott alkatrészekig



A porról az additívan gyártott alkatrészekig Az additív gyártás számos orvosi termék...

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Új funkciók

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duó
Mikroszkóp és mérőeszköz egyben

"Még egy apró fém szennyeződésrészecske is jelentős károkat okozhat a nagy teljesítményű motorjai...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duó
Mikroszkóp és mérőeszköz egyben