Katalógus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.07.2024 01:07

ZEISS CALYPSO 2024

Új funkciók

Optimalizálja a minőségellenőrzést: A ZEISS CALYPSO az Ön univerzális szoftvere a mérésmérési alkalmazásokhoz. Oldja meg kihívásait még egyszerűbben és gyorsabban a legújabb funkciókkal, amelyeket az idei frissítéssel kap. apropó: A ZEISS CALYPSO minden frissítése és szervizcsomagja benne van a ZEISS szoftverkarbantartási szerződésében.

Modern technológia

A CALYPSO mostantól 64 bites verzióban is elérhető, így minden jelenlegi operációs rendszeren támogatni tudja Önt. Ez növeli a mérőrendszer teljesítményét.


PMI-import új alak- és helyzetkönyvtárral

A CALYPSO 2024-ben az új alak- és pozíciókönyvtár alapján készíthet vizsgálati terveket termék- és gyártási információkból (PMI). A PMI és az új könyvtár hatékony kombinációja lehetővé teszi, hogy még gyorsabban és produktívabban dolgozzon.

Fejlesztések az optikai mérésben
Az új reflexiós korrekcióval a szoftver a felületi finomítás hatásának csökkentésével növeli az élek felismerésének robusztusságát. Ezen kívül a mozaik funkció új lehetőséget biztosít a különböző képekből egy nagyméretű kép létrehozására.

4 tengelyes szkennelés
Az idei kiadással a CALYPSO támogatja a ZEISS LineScan és egy forgóasztal kombinációját a 4 tengelyes mérésekhez. Ez csökkenti a mérési feladatok elvégzéséhez szükséges RDS pozíciók számát. Így elkerülhető az érzékelő átorientálása, és mostantól gyorsabban és nagyobb teljesítménnyel végezheti el a mérési feladatokat.

További hírek

A portól az additív módon gyártott alkatrészekig



A porról az additívan gyártott alkatrészekig Az additív gyártás számos orvosi termék...

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duó
Mikroszkóp és mérőeszköz egyben

"Még egy apró fém szennyeződésrészecske is jelentős károkat okozhat a nagy teljesítményű motorjai...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duó
Mikroszkóp és mérőeszköz egyben

Legyen naprakész az autóipar és az elektromobilitás dinamikus világában! Szerezzen exkluzív betek...