Katalógus

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

17.11.2023 01:11

A Comet Yxlon új ellenőrző rendszert mutat be a félvezetőipar számára.

productronica / SEMICON Europa

A Comet Yxlon a fejlett számítógépes laminográfia és az integrált mesterséges intelligencia technológia felhasználásával a nagy felbontású 3D röntgenképességeket helyezi előtérbe az integrált áramkörök fejlett csomagolásának részletes vizsgálatához. A félvezetőpiac most először rendelkezik a hagyományos roncsolásos módszerek roncsolásmentes kiegészítésével vagy alternatívájával. Az 1 μm-nél kisebb felbontású háromdimenziós röntgenfelvételek megbízhatóan azonosítják a 3D IC forrasztott kötések tipikus hibáit, mint például a hiányzó és áthidalt bumps, üregek, nem nedves, head-in-pillow, bump shift, valamint a standoff magassági eltérések vagy deformációk. A modern, mélytanuláson alapuló elemző szoftver átveszi az automatikus kiértékelést, beleértve a felhasználó igényei szerinti jelentéskészítést is. Az új CA20 röntgenellenőrző rendszer tehát a biztonság és a hatékonyság teljesen új szintjét kínálja a félvezetőipar számára.

A félvezetők a hálózatba kapcsolt világunk szerves részévé váltak. Ez nagy követelményeket támaszt a gyártókkal szemben, mivel az innovációs ciklusok egyre rövidebbek, miközben az integrált áramkörök összetettsége folyamatosan növekszik. A versenyképesség megőrzése érdekében különös hangsúlyt kap a beruházási költségek csökkentése és a felfutási folyamatok felgyorsítása az új, nagy teljesítményű alkatrészek hibamentes gyártásának gyorsabb megvalósítása érdekében. A kritikus hibák korai azonosítása jelentősen felgyorsítja az új gyártási folyamatok fejlesztését és optimalizálását, és ezáltal az új chipgenerációk gyártásának beindítását.

A CA20 ellenőrző rendszerrel a Comet Yxlon teljesen új szintre emelte a 3D röntgensugaras technológiát a félvezető fejlett csomagolóipar számára. A stabilitás, a képalkotás, a pontosság és a karbantartási követelmények tekintetében a félvezető alkalmazásokhoz optimalizált hardver teljes újratervezése, a Comet Yxlon GmbH Page 2 of 3 nagy felbontású komputeralapú laminográfiával és olyan szoftvercsomagokkal kombinálva, mint a Dose Manager, a Batch Manager és az automatizált kiértékeléseket biztosító "Insights", biztosítja a pontosságot, a megbízhatóságot és a hatékonyságot minden vizsgálati feladatnál. Minden funkció könnyen és intuitívan elérhető a Comet Yxlon FF és UX termékcsaládokban már bizonyított Geminy felhasználói felületen keresztül, amely grafikus szimbólumokkal, varázslókkal és különböző előbeállításokkal van felszerelve minden képzettségi szinthez.

"Az új CA20 már az új mikrochipek és gyártási folyamataik kutatásában és fejlesztésében kísérő vizsgálati módszerként forradalmasítani fogja a félvezetőipart" - mondta Christian Driller, a Comet Yxlon K+F alelnöke. "A CA20 biztosítja, hogy a felfutási folyamatok és a piacra kerülési idő drámaian felgyorsul, a jelenlegi magas selejtarány csökken, és így a hozam jelentősen megnő. A rendszer elérhető közelségbe hozza a hibátlan célt."

Tegnap délután a Comet Yxlon élő bemutatókkal és meghívott vendégekkel hivatalosan is bemutatta a rendszert. A konferencián tartott különböző előadások során Stephan Haferl (Comet vezérigazgató), Dionys van de Ven (Comet Yxlon elnök), Isabella Drolz (Comet Yxlon termékmarketing alelnök) és Christian Driller már korábban is utaltak erre a jelentős eseményre. Az új stand elhelyezése a B2 csarnokban, a productronica és a Semicon Europa egymás mellett, jelzi, hogy merre tart a Comet Yxlon útja: A legapróbb hibák jelentik a legnagyobb kihívást a mai világban, és a Comet Yxlon láthatóvá teszi őket technológiájával, ígéretének megfelelően: See better. Gyorsabban. Még többet.

További hírek

A holsteini kőzetből származó üledéklemezt számító...

24.01. - 26.01.2024-től

Nepcon Japán 2024

<...
Az idei Productronica kiállításon újdonsággal rukkolunk elő, és november 14-én, kedden 15 órakor a B2.454-es standunkon bemutatjuk új 3D röntgenrendszerünket, amelyet kifejezetten az igényes félvezetőpiacra fejlesztettünk ki.

az e-mobilitás térnyerése az elmúlt években óriási növekedésnek indította az akkumulátorok piacát...

Az Yxlonból Comet Yxlon lesz. Az idei Control szakkiállításon a r&oum...

Az Yxlonból Comet Yxlon lesz. Az idei Control szakkiállításon a röntgen- és CT-vizsgálati rendszerek gyártója bejelentette, hogy 2022. szeptember 8-i hatállyal Comet Yxlonra változtatja nevét. Az új márkanév aláhúzza az Yxlon régóta fennálló kapcsolatát a Comet-tel, a plazma- és röntgensugaras technológiára összpontosító vezető globális innovatív technológiai vállalattal