Katalógus

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.06.2024 01:06

Az ACE digitális ikerként mutatja be az ipari lengéscsillapítókat

Az ACE Stoßdämpfer GmbH már nem csak konfigurációs és számítási szoftvereket, CAD-adatokat és szimulációkat kínál a tervezőmérnököknek, hanem a virtuális modellekbe integrálható digitális ikrek adatait is.

Ezzel az ACE az első olyan ipari lengéscsillapítók beszállítója, amely FMU-kat (Functional Mockup Units) biztosít az ügyfelek számára. Ez lehetővé teszi, hogy a beszállítói termék, jelen esetben az ipari lengéscsillapítók fizikai modelljeit integrálják az ügyfél saját szimulációs modelljeibe.

Ez az előny különösen hasznos a speciális lengéscsillapítók esetében, mivel az ACE képes gyorsan rendelkezésre bocsátani a prototípusokat digitális ikerpárként.

Ipari lengéscsillapítók az ACE-től: A virtuális prototípusgyártás elemei

Az ACE felajánlja továbbá, hogy kérésre az összes katalógusban szereplő lengéscsillapító adatait exportálja és átadja az ügyfeleknek. Az FMU-k az ACE ipari lengéscsillapítóinak hidraulikai, termikus és mechanikai területéről származó fizikai viselkedésével vannak felszerelve. Ez lehetővé teszi például a bemeneti hőmérsékletnek az ipari lengéscsillapító csillapítási viselkedésére gyakorolt hatásának pontos kiszámítását, és annak a teljes konstrukcióra gyakorolt hatásának előzetes vizsgálatát. Ezeknek és más funkcióknak köszönhetően az ACE digitális ikrei a virtuális prototípusgyártás és az ügyfelek számára történő méretezés nélkülözhetetlen összetevőinek bizonyulnak.

A pozitívum az idő- és költségmegtakarítás mellett a fenntarthatósági előnyök is, mivel kevesebb fizikai mintára van szükség a tervezés véglegesítéséhez. Ha az ügyfelek az ACE FMU-kat szeretnék használni, akkor olyan szimulációs szoftverre van szükségük, amely tartalmaz FMI-t (Functional Mockup Interface). Az ACE FMU-it integráló gyakori programok közé tartozik a Simulink és az Adams.

További hírek

A Swiss Science Center Technorama 500 kísérleti állomásán a l&...

A sporttudósok hidraulikus gépelemeket is használnak tervezéseikben....

A COVID-19 elleni mRNS-vakcina szállítása a Biontech/Pfizer cégtől va...

A méretező szoftverek, valamint a CAD-adatok és szimulációk mellett a...

Ami a kaszkadőrök a filmsztároknak, az a TUBUS szerkezeti csillapítók a drága filmes kamerarendsz...

A digitalizációt és a lean menedzsment megközelítést sok vállalatnál üdvözlendő fogyókúrának teki...