Katalógus

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Világpremier: ACE bemutatja az ipari lengéscsillapítókat mint digitális ikreket

A méretező szoftverek, valamint a CAD-adatok és szimulációk mellett az ACE Stoßdämpfer GmbH mostantól a mérnökök számára a digitális ikrek adatait is kínálja a virtuális modellekbe való könnyebb integrálás érdekében. Az ACE az első olyan ipari lengéscsillapítók beszállítója, amely funkcionális modellező egységeket (FMU) biztosít az ügyfelek számára. Ez lehetőséget kínál arra, hogy a beszállítói termék, jelen esetben az ipari lengéscsillapítók fizikai modelljeit integrálják az ügyfél saját szimulációs modelljeibe. Ez az előny különösen az egyedi ipari lengéscsillapítók esetében mutatkozik meg, mivel az ACE képes gyorsan rendelkezésre bocsátani a prototípusokat digitális ikerpárként.


Ipari lengéscsillapítók az ACE-től: a virtuális prototípus készítés összetevői

Kérésre az ACE azt is felajánlja, hogy az összes szabványos ipari lengéscsillapító adatait kivonja a termékkatalógusából, és átadja az ügyfeleknek. Az FMU-k az ACE ipari lengéscsillapítóinak hidraulikai, termikus és mechanikai fizikai viselkedésével vannak felszerelve. Ez lehetővé teszi például a bemeneti hőmérsékletnek az ipari lengéscsillapító csillapítási viselkedésére gyakorolt pontos hatásának kiszámítását, és a teljes konstrukcióra gyakorolt hatásának előzetes vizsgálatát. Ezek és más tulajdonságok teszik az ACE digitális ikertestvéreit a virtuális prototípusgyártás és az ügyféloldali konstrukciós tervek méretezésének nélkülözhetetlen elemévé. A pozitív oldalon az idő- és költségmegtakarítás mellett fenntarthatósági előnyök is jelentkeznek, mivel kevesebb fizikai mintára van szükség a konstrukció fejlesztésének befejezéséhez.


Ha az ügyfelek az ACE FMU-kat szeretnék használni, akkor olyan szimulációs szoftverre van szükségük, amely tartalmaz egy FMI-t (Functional Mockup Interface). Az ACE FMU-it integráló gyakori programok közé tartozik a Simulink és az Adams.

Az érdeklődők a https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html és a https://ace-cad.de/

linkeken keresztül további információkat találnak az ACE digitális szolgáltatásairól. A szimulációkkal és a digitális ikrekkel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon közvetlenül Christian Junghans mérnökhöz, az ACE mérnökéhez a c-junghans@ace-int.eu címen.

.

További hírek

A Swiss Science Center Technorama 500 kísérleti állomásán a l&...

A sporttudósok hidraulikus gépelemeket is használnak tervezéseikben....

A COVID-19 elleni mRNS-vakcina szállítása a Biontech/Pfizer cégtől va...

Az ACE Stoßdämpfer GmbH már nem csak konfigurációs és sz&a...

Ami a kaszkadőrök a filmsztároknak, az a TUBUS szerkezeti csillapítók a drága filmes kamerarendsz...

A digitalizációt és a lean menedzsment megközelítést sok vállalatnál üdvözlendő fogyókúrának teki...