Katalógus

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Ezen keresztül Stäubli Electrical Connectors AG

Technológiailag fejlett érintkezési megoldásokat kínálunk; az ipari csatlakozók sokoldalú választékát az ipari környezet szigorú követelményeihez terveztük. A legalacsonyabb érintkezési ellenállással rendelkeznek, miközben rendkívül nagy áramsűrűséget biztosítanak. Csatlakozóinkat számos alkalmazásban használják, például energiatermelésben és -elosztásban, automatizált szerelősorokon, gépvezérlő rendszerekben és más igényes alkalmazásokban.

Minden termékünk a MULTILAM technológia egyedülálló teljesítményéből profitál. A számtalan típusú elektromos csatlakozó közül a jeláramoktól a rendkívül nagy áramokig a MULTILAM a kiváló teljesítményével tűnik ki. A MULTILAM, a Stäubli érintkezőtechnológia sarokköve, a tervezési rugalmasságának és fejlett tulajdonságainak köszönhetően gyakorlatilag korlátlan alkalmazási lehetőségekkel rendelkezik.

A Stäubli-ról

A Stäubli három fő területen kínál innovatív mechatronikai megoldásokat, köztük a csatlakozók, a robotika és a textilipar területén. Az 1892-ben alapított Stäubli ma egy nemzetközi csoport, amelynek székhelye a svájci Pfäffikonban található, és világszerte több mint 5500 alkalmazottat foglalkoztat. A Stäubli 29 országban van jelen gyártóvállalatokkal, értékesítési és szerviz leányvállalatokkal, és 50 országban vannak képviseletei.

Textilipari gépek

A Stäubli nagy sebességű textilipari gépeket gyárt, és minden felhasználó igényeihez igazodó megoldásokat kínál. Gépeink és tartozékaink közé tartoznak az automatizált szövéselőkészítő rendsze...

Keret szövés

A Stäubli 1892 óta gyárt nagy sebességű keretszövő gépeket. Szövőgépei és tartozékai, beleértve a bütykös mozgatásokat és a forgódobokat, valamint a nagy teljesítményű hámmozgatásokat és gyors...

Jacquard kötőgépek

A Stäubli Jacquard-szövőgépek széles választéka sokféleképpen alkalmazható azok számára, akik kiváló szövési minőséget és nagy termelési teljesítményt igényelnek. Az alkalmazások közé tartozna...

Az SSA Terminals, LLC 33 olyan terminálvontatót helyezett üzembe, amelyeket teljesen automatizált, nagy kapacitású gyorstöltő csatlakozókkal (QCC) ellátott, zéró kibocsátású elektromos járművek (EV-k) számára terveztek.
A francia szövőgyár az ESG-követelmények teljesítése érdekében a Stäubliba fektet be
A Stäubli PV-csatlakozók piacvezető MC4 portfóliója mostantól egy egyenáramú csatlakozási megoldást is tartalmaz az akkumulátoros energiatároló rendszerekhez MC4-Evo stor néven.