Katalógus

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Ezen keresztül igus® GmbH

Az igus® története 1964 október 15-én kezdődött Günter Blase-val egy dupla garázsban, Köln-Mülhem-ben. Az első húsz évben teljes technikai polimér részek szállitójaként dolgoztunk. 1983-ban Frank Blase elkezdi a saját termékvonalát, az Energy Chain Systems® és polimér csapágyak gyártását és egy üzletkötő hálozatot kezd el építeni. 1985 és 2014 között 40 alkalmazottról kifejlődtünk egy 2150 főt számláló világszerte jelenlevő csapattá. Folyamatos terjeszkedést tervezünk az elkövetkező években. A kedvező alkalmak, feltételek a modern anyagoknak köszönhetőek!

Kábelcsatornák

Az e-chainsystems® rendszerek vagy kábelvezető vályúk lényegében a modern gépek köldökzsinórjai. Gondoskodnak az energia, az adatok és jelek továbbításáról, és ezért állandó mozgásban vannak.

Árnyékolt kábelek

A termék leírása Magyar nyelven nem található. Olvassa el a leírást angolul, vagy keresse meg a vállalatot.

Kábelcsatornák

Az e-chainsystems® rendszerek a modern gépek köldökzsinórjaként szolgálnak. Gondoskodnak az energia, az adatok és jelek továbbításáról, és ezért állandó mozgásban vannak.

Kábelkötözõk

A standard termékkínálatunkban szereplő, rögzítőelemekkel használható C-profilok és helytakarékos „chainfix” bilincsek a legtöbb alkalmazásban sikerrel használhatók, és a kábelrögzítő lemezek és kábel...

Speciális kábelek

Az igus® speciális rendeltetésű kábelei olaj- és UV-álló, illetve lánggátló kivitelűek. A külső köpeny TPE alapú.

Tehertraverzek

"igus® rúdvégtámaszok és tengelybakok: merev és mozgó rúdvégtámaszok, különböző kialakítású és anyagú tengelybakok. "

Golyóscsapágyak

A xiros® polimer golyóscsapágyak DIN 625 szabványú egysoros, mélyhornyú golyóscsapágyak. A kenőanyag- és karbantartásmentes golyóscsapágyak négyféle alkatrészből állnak: a külső gyűrűből, a belső gyűr...

Siklócsapágy perselyek

Az iglidur® siklócsapágy-perselyek karbantartásmentesek, RoHS-kompatibilisek, kenésmentesek, kopásállóak és elektromosan vezető anyagúak.

Csapágyperselyek

Az iglidur® csapágyperselyek főbb általános jellemzői: karbantartásmentesek, kenőanyagmentesek, korrózióállóak, nagyban ellenállnak a szennyeződésnek, nagy méretpontosságúak, stb.

Csuklócsapágy

Az igubal® gömbcsapágyak minden olyan helyen használhatók, ahol az önbeálló csapágyak tervezési előnyt jelentenek vagy egyszerűsítik a szerelést.

Optikai vezetõk

A chainflex® optikai kábelek nagy igénybevételre szolgáló, PUR külső köpennyel ellátott, olaj- és UV-álló gradiens optikai kábelek.