Katalógus

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Ezen keresztül igus® GmbH

Az igus® története 1964 október 15-én kezdődött Günter Blase-val egy dupla garázsban, Köln-Mülhem-ben. Az első húsz évben teljes technikai polimér részek szállitójaként dolgoztunk. 1983-ban Frank Blase elkezdi a saját termékvonalát, az Energy Chain Systems® és polimér csapágyak gyártását és egy üzletkötő hálozatot kezd el építeni. 1985 és 2014 között 40 alkalmazottról kifejlődtünk egy 2150 főt számláló világszerte jelenlevő csapattá. Folyamatos terjeszkedést tervezünk az elkövetkező években. A kedvező alkalmak, feltételek a modern anyagoknak köszönhetőek!

Tokozott csapágyak

A drylin® R lineáris csapágyak kifejezetten lineáris technológiákhoz kifejlesztett, rendkívül kopásálló polimerekből készülnek. Méreteik kompatibilisek a szabványos golyóscsapágyakéival.

Siklócsapágyak (iglidur®)

Az iglidur® siklócsapágyak karbantartásmentesek, RoHS-kompatibilisek, kenésmentesek, kopásállóak és elektromosan vezető anyagúak.

Vezérlokábelek

A chainflex® vezérlőkábelek közepes igénybevételre szolgálnak. A rendkívül hajlékony kábelek lánggátló kivitelűek és PVC külső köpennyel védettek.

Axiális csapágyak

Az önbeálló igubal® axiális gömbcsapágyak könnyen beszerelhetők, segítenek kompenzálni a pozicionálási hibákat és elkerülni a peremterheléseket.

Csuklós fejek

Az igubal® rúdvégcsapágyak normál környezeti kőmérsékleten nagy terhelések elnyelésére képesek, kiváló csillapítási jellemzőkkel rendelkeznek, tömegük pedig a hagyományos fém csapágyházakénak mindössz...

Villafejek

A DIN 71752 jelű szabványnak megfelelő igumid G szilárd műanyagból készülő igubal® villásfejű csuklók ellendarabként E beépítési méretű rúdvégcsapágyakkal kombinálhatók.

Lineáris csapágyak (DryLin®)

DryLin ® | Csúsztatás a gördülés helyett

A DryLin ® a karbantartásmentes, kenésmentes lineáris csúszócsapágy...

Adatátviteli kábelek

A legkisebb hajlítási sugár, akár 30 milliió tesztciklus e-chains® láncokban, különböző köpenyanyagok, különböző tanúsítványok és megfelelőségi nyilatkozatok: UL, CE, CSA, Desina

Kábelátvezetések

A nagy ciklusszámú, sebességű és gyorsulású, szélsőséges környezeti feltételek mellett működő, érzékenyebb alkalmazásokhoz tesztelt és megbízható működésű lineáris rendszerekre van szükség.

Csuklópántok

A termék leírása Magyar nyelven nem található. Olvassa el a leírást angolul, vagy keresse meg a vállalatot.

Halogénmentes kábelek

A chainflex® kábelek nagy igénybevételre szolgáló, igen hajlékony kábelek. PVC- és halogénmentesek, különösen jól ellenállnak az olajnak és az UV-sugaraknak.

Energiakábelek

A magas ciklusszámú, nagy sebességű és gyorsulású, mostoha környezeti feltételekkel jellemezhető alkalmazások tesztelt és folyamatosan megbízható rendszereket igényelnek – pontosan olyanokat, amit a c...