Katalógus

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Ezen keresztül igus® GmbH

Az igus® története 1964 október 15-én kezdődött Günter Blase-val egy dupla garázsban, Köln-Mülhem-ben. Az első húsz évben teljes technikai polimér részek szállitójaként dolgoztunk. 1983-ban Frank Blase elkezdi a saját termékvonalát, az Energy Chain Systems® és polimér csapágyak gyártását és egy üzletkötő hálozatot kezd el építeni. 1985 és 2014 között 40 alkalmazottról kifejlődtünk egy 2150 főt számláló világszerte jelenlevő csapattá. Folyamatos terjeszkedést tervezünk az elkövetkező években. A kedvező alkalmak, feltételek a modern anyagoknak köszönhetőek!

Orsóemelõ asztalok

A karbantartásmentes igus® vezérorsó-egységek különböző anyag- és tengelykombinációkban kaphatók. Minden alkalmazáshoz megtalálható a megfelelő modul.

Mûanyag siklócsapágyak

Az igus® polimer siklócsapágyai előrelépést jelentenek a műanyag perselyektől a tesztelt, ezért kiszámítható és gyorsan beszerezhető gépelemek irányába.

Mûanyag perselyek

Az igus® polimer siklócsapágyai előrelépést jelentenek a műanyag perselyektől a tesztelt, ezért kiszámítható és gyorsan beszerezhető gépelemek irányába.

Önkenõ siklócsapágyak

A hagyományos golyósoros csapágyrendszerekkel ellentétben a drylin® lineáris siklócsapágyak csúszóbetéteken mozognak. A drylin® lineáris csapágyrendszereket száraz működésre tervezték. Ez védi az adot...

Trapézmenetes orsók

Trapézmenetes vezérorsók az igus®-tól: szárazfutási képességgel rendelkező, kenésmentes, szennyeződésnek ellenálló, karbantartásmentes, kiváló vészhelyzeti üzemi jellemzőkkel bíró, korrózióálló, alacs...

Lineáris siklócsapágyak

A drylin® R lineáris csapágyak kifejezetten lineáris technológiákhoz kifejlesztett, rendkívül kopásálló polimerekből készülnek. Méreteik kompatibilisek a szabványos golyóscsapágyakéival.

Állócsapágyak

A gömb minden irányában állítható igubal® állócsapágyak ideálisan kompenzálják az egytengelyűségi hibákat, a ferdeséget és a görbeségeket.

Axiális gömbcsuklók

Az axiális csapágyak speciális tulajdonságai az egyszerű szerelhetőség, a pozicionálási hibák és peremterhelések kompenzálása, a kiváló siklási és kopási jellemzők, valamint a kis beépítési helyigény.

Lineáris technika

Amellett, hogy semmilyen karbantartást nem igényel, a drylin® lineáris technológia fő jellemzői közé tartozik a masszív felépítés és az olyan tényezőkkel szembeni ellenállás, mint a szennyeződések, ví...

Karimás házak

A drylin® R peremes házak kerek vagy szögletes peremű lineáris csapágyként kaphatók. A lineáris csapágyak kifejezetten lineáris technológiákhoz kifejlesztett, rendkívül kopásálló polimerekből készülne...

Robotvezetékek

A chainflex® robot- vagy torziós kábelek különböző kivitelekben kaphatók, így vezérlőkábelekként vagy tápkábelekként is.

Trapézmenetes anyák

A termék leírása Magyar nyelven nem található. Olvassa el a leírást angolul, vagy keresse meg a vállalatot.