Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Ezen keresztül PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ki a PFISTERER

A PFISTERER vállalatcsoport 1921-es alapítása óta foglalkozik a villamos energia áramlásának kapcsolódási pontjaival. Az energiaátvitel és -elosztás specialistájaként kifinomult, jövőbe mutató termékek széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek és üzleti partnereinknek: Minden feszültségtartományban és mindenütt, ahol megbízható, hosszú élettartamú rendszerekre van szükség a nagy teljesítményű energiahálózatokhoz. Az energiaszektor mellett a közlekedéstechnika és az ipari megoldások területén is tevékenykedünk. Már minden kulcsfontosságú globális piacon jól megalapozottan jelen vagyunk, és világszerte tovább erősítjük márkánkat.

Globális kereslet a jövőbe mutató energiahálózatok iránt

A globális energiaigények egyre nagyobb ütemben növekednek. Bolygónkon mindenütt forradalmak zajlanak, amelyek hatására az elektromos energia iránti igény még tovább nő. Legyen szó a megavárosok növekvő számáról, a nemzetközi közlekedés fellendüléséről, az információs technológia fejlődéséről vagy a társadalmak és az ipar közötti szorosabb kapcsolatról, a közvetlen eredmény ugyanaz: a világnak szüksége van a jövőbe mutató elektromos hálózatokra a biztonságos és hatékony energiaellátás garantálása érdekében. És ahol erre a technológiára szükség van, ott szükség van a PFISTERER-csoport szakértelmére is.

Kifinomult termékek és szolgáltatások egy globális piacvezetőtől

Hatékony érintkezéstechnika a nagyáramú vezetékekhez és megbízható feszültségszigetelés - a PFISTERER alapkompetenciái képezik az alapját a szigetelőszálak, a kábelmegoldások és az érintkezőrendszerek területén nyújtott szolgáltatások széles spektrumának. Csoportunk a világ legnagyobb független gyártója a nagyfeszültségű kábelek tartozékainak, és vezető pozíciót tölt be a globális nagyfeszültségű szigetelők piacán is. Jelenleg azon kevés szolgáltatók egyike vagyunk a világon, amelyek a teljes értékláncot lefedik, az energiatermeléstől az energiaelosztásig. A PFISTERER-termékeket olyan területeken használják, mint az elektromos hálózatok és a villamos vasutak vasúti felsővezeték-rendszerei. Csatlakozóelemeinket ipari erőművekben és energiaellátó rendszerekben is használják. A végponttól végpontig terjedő megoldások szolgáltatójaként erős szereplője vagyunk a nemzetközi piacnak és értékes rendszerpartnerünk.

Műszaki szakértelem a névjegyünk

Mindenben hűek maradunk gyökereinkhez, mint független, német-svájci családi vállalkozás. A PFISTERER már régóta az innovatív megoldások és a minőség erős megértése szinonimája. Számos innovációnk ipari mércévé vált, és nemzetközi szabványokat alakított ki. Itt 2.100 munkatársunk kemény munkájára és elkötelezettségére, ötletgazdagságára és felelősségtudatára támaszkodunk, hogy megmutassuk erősségeinket. Folyamatosan befektetünk szakmai fejlődésükbe és a kulcsfontosságú területeken a műszaki szakértelem fejlesztésébe, például saját nagyfeszültségű laboratóriumunk építésével vagy vezető szolgáltatókkal, például a Siemensszel és az ABB-vel közös fejlesztési projektek indításával.

Földelő rudak

Földelő rúd, ötrészes

Földelőrúd vasúti hálókhoz, ötrészes kivitelben. A rövid szállítási hosszúságnak köszönhetően ez a változat alkalmas az összes elterjedt kocsitípusban történő szállítá...

Link doboz

Kapcsolódoboz LB.W.X.8.1.S3.E1.000

A PFISTERER földelődobozai tökéletes megoldást jelentenek a nagyfeszültségű kábelrendszerek minden keresztkötési és földelési koncepciójához. A robusztus...


Winterbach, Németország - 2024. február 06. - A PFISTERER CONNEX dugaszolható csatlakozóren...

Winterbach, Németország - 2023. november 7

A DolWin kappa tengeri p...

Karl-Heinz Pfisterer az SE felügyelőbizottságának tiszteletbeli elnöke lesz.

Winterbach, Németország - 2023. június 15. -

A Pfisterer, az energetikai infrastruktúra-m...

Az energiaelosztás és az energiaátvitel közel 100 éve a PFISTERER fő kompetenciája. Az energiahál...