Katalógus

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

15.12.2021 02:12

A GIE Media kerekasztal-beszélgetése "A mai metrológia" Dirk Stei Yxlonnal

Dirk Steiner, az Yxlon üzletfejlesztési vezetője 2004 óta foglalkozik intenzíven az ipari komputertomográfiával, és több mint 1000 adatkészletet vizsgált be és elemzett. Itt lehetősége van megnézni a GIE Media Today's Metrology Live webináriumának felvételét, és meghallgatni, hogyan oldhatók meg megbízhatóan az igényes metrológiai feladatok a komputertomográfiával. Az Yxlon más, a méréstechnikával kapcsolatos technológiák gyártóival együtt volt jelen, hogy átfogó áttekintést nyújtson a megoldásokról.

Dirk beszélt az ipari komputertomográfiával (CT) végzett méréstechnika legújabb trendjeiről, és arról, hogy az adatok kulcsfontosságúak a gyártók számára a hatékonyság növeléséhez és a költségek csökkentéséhez szükséges információk megszerzéséhez. A gyártók számára a legfontosabb a termékeik magas minősége. A "kerekasztal-beszélgetésen" öt résztvevő vitatta meg, hogy megoldásaik hogyan segíthetik a gyártókat ennek elérésében. A belső szerkezetek mérése és elemzése azonban csak CT-vel lehetséges.

Az egyik feltett kérdésre válaszolva Dirk elmondta: "A CT nem tapintásos módszer, így a folyamat során nem változtatjuk meg a geometriát. Látjuk a belső struktúrákat, és mivel manapság nagy trend az additív gyártás irányába mutat, nincsenek határok a tervezhető és nyomtatható anyagoknak. A CT-vel belenézhetünk és megmérhetünk olyan dolgokat, amelyek akár alulvágottak, akár elrejtve vannak az alkatrész belsejében. Ezenkívül a hibákról, belső hibákról is kapunk adatokat, amelyeknek önmagukban semmi közük a méréstechnikához. Így két legyet ütünk egy csapásra."

További hírek

A holsteini kőzetből származó üledéklemezt számító...

24.01. - 26.01.2024-től

Nepcon Japán 2024

<...
Az idei Productronica kiállításon újdonsággal rukkolunk elő, és november 14-én, kedden 15 órakor a B2.454-es standunkon bemutatjuk új 3D röntgenrendszerünket, amelyet kifejezetten az igényes félvezetőpiacra fejlesztettünk ki.

az e-mobilitás térnyerése az elmúlt években óriási növekedésnek indította az akkumulátorok piacát...

Az Yxlonból Comet Yxlon lesz. Az idei Control szakkiállításon a r&oum...