Katalógus

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

28.02.2022 01:02

Az Yxlon új mércét állít fel a komputertomográfiában

2022. február 17.: Az YXLON International egy vadonatúj komputertomográfiás rendszert mutatott be a világpiacon három online eseményen, ezen a csütörtökön. Az új YXLON UX50 kompakt és tartós kialakításával kifejezetten a gyártási környezethez lett kifejlesztve, különös tekintettel az autóiparra és az öntödékre. A rendszer kiválóan alkalmas a hagyományos hajtástechnológia alkatrészeinek vizsgálatára, valamint a sajátos követelményeket támasztó, egyre növekvő e-mobilitás vizsgálatára.

Az UX50 450 kV-os kimenetével alkalmas sűrű és nagyméretű alkatrészek vizsgálatára, és maximális rugalmasságot kínál a sík- és/vagy vonaldetektorok választható felszerelésének köszönhetően. Az alkalmazástól függetlenül a kiterjedt CT-technikák és a képjavító eszközök optimális eredményeket biztosítanak a háromdimenziós elemzések során. Az új ScatterFix 2.0 például csökkenti a különösen masszív vizsgálati alkatrészek esetében a zavaró szórt sugárzást minden CT-technikában a síkpaneles detektorral, és optimális felületmeghatározást és kiváló minőségű CT-adatokat biztosít. Az UX50 támogatja a gyors 2D DR-vizsgálatokat is, a bevált HDR-szűrő használatával nagy kontrasztú, részletes fluoroszkópos képeket biztosít a pontos kiértékeléshez.

Mint minden újonnan megjelent Yxlon vizsgálati rendszer, az UX50 is a felhasználóbarát Geminy szoftverplatformon alapul. A grafikus ikonokon keresztül történő egyszerű kezelés, amelyet különböző előbeállítások, menük, varázslók és automatikus szekvenciák támogatnak, lehetővé teszi, hogy a röntgentechnikában különböző szintű ismeretekkel rendelkező ellenőrök mindig a legjobb eredményeket érjék el, és növeljék a hatékonyságot. A Geminy jövőbeli fejlesztései frissítésként lesznek elérhetők az UX50 készülékhez.

A felhasználót szem előtt tartva az ergonómiai megfontolások döntő szerepet játszottak az UX sorozat tervezésében és fejlesztésében. A rendszer állítható magasságú kezelőpanelje áttekinthetően van elrendezve a joystickokkal és nyomógombokkal, amelyek még kesztyűben is lehetővé teszik a helyes kezelést. A konzol bal vagy jobb oldali meghosszabbítása lehetővé teszi a kényelmes egérkezelést. Emellett a belső tér kamerás megfigyelése, a röntgensugár jelzése egy legyezősugaras lézerrel, valamint a vizsgálórész-manipulátor biztonságos vezérlése nyitott ajtó mellett a szekrény külső falán lévő nyomógombok segítségével mind a felhasználói élmény fokozását szolgálják.

A jövőbeni bővíthetőséget úgy terveztük meg, hogy az Ön beruházásának biztonságát garantálja, mivel lehetővé teszi, hogy az egy érzékelős rendszer, legyen az vonalas vagy lapos érzékelős, szükség esetén két érzékelős rendszerré konfigurálható legyen

További hírek

A holsteini kőzetből származó üledéklemezt számító...

24.01. - 26.01.2024-től

Nepcon Japán 2024

<...
Az idei Productronica kiállításon újdonsággal rukkolunk elő, és november 14-én, kedden 15 órakor a B2.454-es standunkon bemutatjuk új 3D röntgenrendszerünket, amelyet kifejezetten az igényes félvezetőpiacra fejlesztettünk ki.

az e-mobilitás térnyerése az elmúlt években óriási növekedésnek indította az akkumulátorok piacát...

Az Yxlonból Comet Yxlon lesz. Az idei Control szakkiállításon a r&oum...