Katalógus

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

05.05.2022 02:05

A technológia fejlődik. Ahogy a Yxlon is.

Az Yxlonból Comet Yxlon lesz. Az idei Control szakkiállításon a röntgen- és CT-vizsgálati rendszerek gyártója bejelentette, hogy 2022. szeptember 8-i hatállyal Comet Yxlonra változtatja nevét. Az új márkanév aláhúzza az Yxlon régóta fennálló kapcsolatát a Comet-tel, a plazma- és röntgensugaras technológiára összpontosító vezető globális innovatív technológiai vállalattal

Az új Comet Yxlon márka friss, modern dizájnja tükrözi a vállalat innovációját és az ügyfelek kihívásainak megoldása iránti lelkesedését.

"A Comet Yxlon márka több évtizedes röntgensugaras szakértelmet és az új dolgok megvalósításának szenvedélyét képviseli - a "Led by experience. Driven by curiosity." - mondta Kevin Crofton, a Comet Group vezérigazgatója és az Yxlon ideiglenes elnöke. "A márkanévváltás megerősíti jelenlétünket és megerősíti jelentőségünket a Comet Groupon belül."

Az Yxlon vállalkozói gyökerei W. C. Röntgen 1895-ös röntgensugárzás felfedezéséig, valamint C. H. F. Müller 1896-os első röntgencsövének gyártásáig nyúlnak vissza. A hamburgi székhelyű YXLON International GmbH 2007 óta a svájci tőzsdén jegyzett anyavállalat, a Comet Holding AG része, amely innovatív technológiai vállalkozások vezető globális csoportját egyesíti a cég égisze alatt.

További hírek

A holsteini kőzetből származó üledéklemezt számító...

24.01. - 26.01.2024-től

Nepcon Japán 2024

<...
Az idei Productronica kiállításon újdonsággal rukkolunk elő, és november 14-én, kedden 15 órakor a B2.454-es standunkon bemutatjuk új 3D röntgenrendszerünket, amelyet kifejezetten az igényes félvezetőpiacra fejlesztettünk ki.

az e-mobilitás térnyerése az elmúlt években óriási növekedésnek indította az akkumulátorok piacát...

Az Yxlonból Comet Yxlon lesz. Az idei Control szakkiállításon a r&oum...