Katalógus

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

18.07.2023 00:07

GEDA közlekedési platform Donau-Ries központjában

Donauwörthben egy állandó GEDA-szállító platform támogatja a rendkívül érzékeny kamerarendszerek napi szállítását

A bajorországi Asbach-Bäumenheimből származó német építőipari és ipari felvonókat gyártó GEDA GmbH támogathat egy szomszédos donauwörthi vállalkozást.


A jó együttműködés kifizetődő

A GEDA GmbH már több mint 90 éve az a vállalat, amelyhez fordulni kell, ha hatékony és biztonságos magasba jutásról van szó az egyedülálló "Made in Germany" minőséggel. ugyanez vonatkozik a mindössze 10 km-re lévő Telemeter Electronicra is, amely 1964 óta tanúsított értékesítési, fejlesztési, gyártási és szervizcég. Ez a nemzetközileg aktív vállalat az elektronikus és mechatronikai alkatrészek, valamint eszközök és rendszerek átfogó választékát kínálja, sokéves tapasztalattal a különböző alkalmazásokban, a szükséges know-how-val és megoldásorientált gondolkodásmóddal. Egy másik terület a nagymértékben stabilizáló infravörös kamerarendszerek, amelyek a világ legjobbjai közé tartoznak. Ezek a kamerarendszerek kiválóan alkalmasak a különböző helyszínek felderítésére és megfigyelésére a nagyfokú stabilitás és a nagyon nagy hatótávolság miatt. Jellemző alkalmazások közé tartoznak a drónok, helikopterek vagy repülőgépek. Itt a Telemeter Electronic közvetlenül Donauwörthben kínál üzemeltetési képzést, valamint karbantartás és javítás formájában szervizelést.


Elindul a magasba

Nemcsak a repülési ipar szeretné a kamerákat szédítő magasságokba vinni, hanem a Telemeter Electronicnak is szüksége van támogatásra a kamerák nagy magasságban történő szállításához. Itt nyilvánvaló volt, hogy a szomszédos GEDA GmbH, egy középméretű építőipari és ipari felvonógyártó cég nyújt segítséget. A raktárba karbantartásra vagy szervizelésre szállított kamerákat naponta kell a Telemeter Electronic cégközpontjának első emeletére szállítani. Itt lehet elvégezni a szükséges
karbantartási és szervizelési tevékenységeket. A kamerákat ezután ellenőrzik, ami a szükséges nagy látómező miatt csak bizonyos magasságban lehetséges. A szükséges látómező elérése érdekében ez egy ablakon keresztül is elvégezhető.
A gyakran 80 kg súlyú kamerák segédeszközök nélküli szállítása az első emeletre veszélyes és fárasztó. Ezért még fontosabb volt egy állandó szállítási platform felszerelése.
Erre a célra a GEDA 300 ZP P a helyszínen rendelkezésre álló korlátozott hely miatt került előtérbe. Az 1,35 m x 0,95 m-es helytakarékos platformméretnek köszönhetően az emelő megbízhatóan és biztonságosan szállít fel és le akár 500 kg-ot anyagmozgatásban és 300 kg-ot személymozgatásban, illetve 3 személyt. A GEDA 300 ZP P előnyei különösen szűk helyeken mutatkoznak meg: az összecsukható platformnak és a kompakt kialakításnak köszönhetően a lehetséges alkalmazásoknak szinte semmi sem szab határt. A max. 12 m/perc emelési sebesség és az akár 50 m-es szállítási magasság teszi tökéletessé az összcsomagot. Ennek a szállítóplatformnak köszönhetően a
most már nemcsak sok időt takarít meg a mindennapi munkában, hanem mindenekelőtt védi a dolgozók egészségét. Az értékes kamerák szállítása a kiszállítástól az első emeletig biztonságosan, sérülés nélkül megoldható. Ez a feladat a szállítási platform számára gyerekjáték. A mintegy 3,5 m-es szállítási magasságot könnyedén leküzdheti, és a teherbírás is elegendő. Ez az állandó eszköz még ilyen alacsony üzemi magasságban is nyereséges, ami a mindennapi használatban is észrevehető.


Szilárdan megalapozott

A 25 éve a piacon meghonosodott GEDA szállítóállványok nélkülözhetetlenek mind az állandó, mind az ideiglenes termékek területén. A rugalmas és megbízható, ideiglenes GEDA szállítóállványok az építkezéseken szinte minden kihívással megbirkóznak. Ugyanilyen nélkülözhetetlenek a kifejezetten a különböző iparágak igényeihez tervezett állandó szállítóállványok is. Ahogy a Telemeter Electronic esetében is, az állandó GEDA berendezések segítik az anyag- és személyszállítást. De a tengeri szigeteken vagy a cementiparban is megtalálható a GEDA optimális megoldása, amely a legkeményebb környezeti feltételekkel is dacol.

További hírek

A GEDA több eszköze is támogatja a norvég főváros városh&aa...

A GEDA SH1000 US akcióban New Orleans kikötőjében
Két GEDA 3700 Z/ZP támogatja az Új Nemzeti Kórház építését


18 résztvevő indult az asbach-bäumenheimi GEDA GmbH számára a 2024-es céges futáson A...

A GEDA Multilift P22 Premium mint segítő Anglia második legnagyobb városában
Az új prágai épületkomplexumban több GEDA eszköz is segíti az exkluzív lakások befejezését.