Katalógus

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

06.09.2023 01:09

GEDA a dániai magasságok felé vezető úton


Az SST HEJS két dániai építkezésen is a GEDA GmbH felvonómegoldásaira támaszkodik
A német építőipari és ipari felvonókat gyártó GEDA GmbH két dániai építkezésen is képviselteti magát egy GEDA Multilift P22 Premium és négy GEDA 1200 Z/ZP felvonóval. Míg a GEDA Multilift P22 Premiumot Herlev Centre Cityben használják, addig a négy szállítóemelvényt egy koppenhágai iskola új építésénél alkalmazzák.

Dánia építkezései

A Koppenhága egyik külvárosában található Herlev Centre City meglévő épülete holisztikus lakóépületi megközelítést követ.
A szupermarket, üzletek, valamint 135 bérlakás 50-130 négyzetméter közötti alapterülettel az épület sok mindent kínál a lakóknak. Az év végéig felújítják és további terekkel bővítik. A lakókoncepció célja, hogy a város minden tevékenységét egy helyen egyesítse. A városházától kezdve az üzleteken vagy az edzőteremtől kezdve a lakótérig - mindezek egy helyen gyűljenek össze. És itt jön a képbe a GEDA Multilift P22 Premium. Leegyszerűsíti a munkások napi rutinját, és optimalizálja az építkezésen zajló folyamatokat azáltal, hogy gyorsan szállítja az építkezésen dolgozókat és az anyagokat.

A második építkezés közvetlenül Koppenhágában található, az Arenakvarterets Skole új épületénél, Dánia egyik legkiterjedtebb iskolájánál. Az épület magában foglalja az állami iskolát, sportpályákat, rekreációs létesítményeket és egy nagy közteret. Az iskolát a tervek szerint ez év végén nyitják meg és helyezik üzembe. A négy GEDA 1200 Z/ZP szállítóplatform támogatja majd az építkezésen folyó munkát, és megkönnyíti a mindennapi munkát minden érintett számára.

A GEDA Multilift P22 a multifunkcionális Herlev Centre Cityben

Herlevben, Koppenhága külvárosában a GEDA Multilift P22 prémium változata 50 méter magasra emeli az embereket és az anyagokat. Az intelligens hívásvezérléssel ellátott egység a Herlev Centre Cityben 11 emeletre közlekedik
, amelyek GEDA Comfort padlóajtókkal vannak felszerelve. A maximális szállítási magasság 200 méter, 54 m/perc sebességgel. A platformról elérhető elektronikus alkatrészek könnyen karbantarthatók, és a GEDA Multilift P22 Premiumot a hatékony építkezés nélkülözhetetlen eszközévé teszik. Általánosságban elmondható, hogy a készülék a kompakt, előre beszerelt alapegységnek és a külön alapozás nélküli telepítésnek köszönhetően egyszerű összeszereléssel nyűgöz le. Ennek nagy előnye, hogy az egység egyszerűen kirakodható és felállítható közvetlenül a teherautóról. Az alapegység az emelőketrecből, a védőburkolatból, a lapos kábeledényből és a meghajtásból áll.

A GEDA Multilift P22 Premium szintén egy igazi erőgép, és akár 2000 kg-ot vagy 22
személyt is képes megemelni. Ez óriási előny a Herlev Centre Cityben folyó munkálatoknál, mert lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést.

Egy iskola - négy szállítási platform

A koppenhágai új Arenakvarterets Skole építkezésén nem kevesebb, mint négy GEDA 1200 Z/ZP szállítóplatformot használnak, a C platformmal együtt, amely 1500 kg-ot képes szállítani. Ez egyben a legnagyobb kapacitású platform is ebben a kivitelben. A platform mérete 3,2 m x 1,4 m, és csak egy GEDA VARIO MAST vezérli. És mindezt a nagy, akár 1500 kg-os vagy 7 személyes teherbírás ellenére.
Az iskolában két ilyen szállítóplatformot állítanak fel a földön, és két padlómegállóval kilenc méteres emelési magasságig közlekednek. Eközben a másik két egységet a lapos tetőn helyezték el, és négy emeletig közlekednek, 18 méteres emelési magassággal. A GEDA 1200 Z/ZP szállítóplatformmal akár 130 méteres magasságot is ki lehet szolgálni. A különböző sebességű és teherbírású platformváltozatok maximális rugalmasságot biztosítanak az ügyfél számára az adott építkezés egyedi körülményeihez.
A dán iskolában a még nagyobb hatékonyság érdekében a két egységet egymás mellé állították, így azok teljesen párhuzamosan futnak. Így egyszerre többet lehet szállítani, és a munka összességében hatékonyabban végezhető.

GEDA Dániában

A két vállalat, a GEDA GmbH és az SST HEJS között régóta tartó, intenzív együttműködés van.
A vállalatok már korábban is dolgoztak együtt különböző dániai projekteken, 2018-tól pedig ismét intenzívebbé vált a partnerek közötti üzleti kapcsolat. Azóta az SST HEJS és a GEDA ismét együtt vesz részt izgalmas projektekben a szomszédos országban. Szeretnénk megköszönni értékesítési partnerünknek, az SST HEJS-nek a jó együttműködést, és várjuk a további izgalmas projekteket a jövőben.

További hírek

A GEDA több eszköze is támogatja a norvég főváros városh&aa...

A GEDA SH1000 US akcióban New Orleans kikötőjében
Két GEDA 3700 Z/ZP támogatja az Új Nemzeti Kórház építését


18 résztvevő indult az asbach-bäumenheimi GEDA GmbH számára a 2024-es céges futáson A...

A GEDA Multilift P22 Premium mint segítő Anglia második legnagyobb városában
Az új prágai épületkomplexumban több GEDA eszköz is segíti az exkluzív lakások befejezését.