Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

11.06.2022 01:06

Dunkermotoren elindítja az első saját MotionCode-ot a nexofox-szal

A digitalizálás folyamatos fejlődése az automatizálási technológia új lehetőségek és megközelítések széles skáláját kínálja az automatizálási megoldások megvalósításához. A kulcsszavak a decentralizáció, a modularitás és a rugalmasság. A Dunkermotoren, az AMETEK Advanced Motion Solutions márkája, az integrált intelligens BLDC motorok úttörője és világpiaci vezetője innovatívan tevékenykedik ezen a piacon, és a nexofox MotionCode végleges kiadásával tökéletes környezetet kínál ügyfeleinek az új automatizálási megközelítések megvalósításához.

A MotionCode-ot úgy tervezték, hogy az alapoktól kezdve decentralizált legyen. Szükség esetén minden motor saját egyedi MotionCode-dal programozható. A programozás könnyen elvégezhető C nyelven az Eclipse alapú fejlesztőkörnyezetünkben. Ez ingyenesen letölthető közvetlenül a honlapunkról. A MotionCode a szükséges rugalmasságot a nyílt interfészéből nyeri, amellyel több motor csatlakoztatható egy modulba, vagy információt cserélhet más automatizálási komponensekkel, például egy HMI-vel vagy a Drive Assistant 5-tel.

Az Ön elképzeléseinek nincsenek többé határok - az egyedi, önállóan működő motoroktól a teljesen decentralizált szoftverarchitektúrákig. Kezdje el, és töltse le a MotionCode környezetet a honlapunkról. Még nem ismeri a programozást? Semmi gond! A Dunkermotoren | nexofox kompetens szolgáltatóként szívesen áll az Ön rendelkezésére, és szívesen implementálja Önnek az alkalmazásokat MotionCode-ban.

További hírek

A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez
2024. április 16-18. között a Messe Frankfurt A171-es standján.
A nexofox MotionCode programozási környezetének ráncfelvarrásával az intelligens motorok programozása még egyszerűbbé vált, és a decentralizált automatizálási architektúráknak már nincsenek korlátai.

Széles körben használt és sokoldalú - a Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 75 kefe nélk...