Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

24.08.2022 01:08

Egy új meghajtótábla minden esetben - egyértelmű és applikációval ellátott

A Dunkermotoren, az AMETEK Advanced Motion Solutions márkája, új szabványosított típusjelzést vezet be motorjaira és hajtásmegoldásaira. Ez egyetlen címkén egyesíti a motorra vagy a teljes hajtáskombinációra vonatkozó összes lényeges információt, például a sebességváltóval, a kódolóval, a fékkel és az elektronikával

Ezt az új Data Matrix Code és a Dunkermotoren TypeLabel alkalmazás teszi lehetővé. A kódnak a Dunkermotoren alkalmazással történő beolvasásával a benne lévő termékinformáció dekódolásra kerül, és azonnal megjelenik az okostelefonon vagy táblagépen. A típuscímkén látható információkon kívül az ügyfél vagy a felhasználó további hasznos információkat kap a hajtásmegoldásokról és a különböző alkatrészekről. A Dunkermotoren TypeLabel alkalmazás elérhető az Apple App Store és a Google PlayStore áruházban, ahonnan ingyenesen letölthető. A BG 65 kefe nélküli motorsorozatú hajtásmegoldások lesznek az első termékek, amelyek 2022. július közepén viselik az új típusjelzést. A BG és GR sorozatú kefe nélküli és kefés egyenáramú motorok ezt követően lépésről lépésre követik majd az összes többi kefe nélküli és kefés egyenáramú motort.

Az új, alkalmazást is tartalmazó típusjelzés bevezetésével a fekete-erdei hajtástechnikai gyártó újabb lépést tesz a dolgok internete felé, és a motorral kapcsolatos információk egyszerű rendelkezésre bocsátásával további kényelmet és átláthatóságot kínál ügyfeleinek.

További hírek

A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez
2024. április 16-18. között a Messe Frankfurt A171-es standján.
A nexofox MotionCode programozási környezetének ráncfelvarrásával az intelligens motorok programozása még egyszerűbbé vált, és a decentralizált automatizálási architektúráknak már nincsenek korlátai.

Széles körben használt és sokoldalú - a Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 75 kefe nélk...