Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE és EGS Automation kiadja a ''mo'' hatodik kiadását

A Dunkermotoren, az AMETEK márkája, már hatodik alkalommal adja ki a ''mo

Az előző évekhez hasonlóan a magazin izgalmas témákat kínál a hajtástechnika trendjei körül, de érdekes betekintést nyújt a Dunkermotoren, a MAE és az EGS Automation vállalatokba is. Dunkermotoren többek között betekintést nyújt az új Application Engineering részlegbe, amely az értékesítéssel és az ügyfelekkel együtt műszaki interfészként kíséri az új projekteket, és már a kezdetektől fogva támogatja őket az optimális hajtástervezésben.

Az idei számban külön figyelmet szentelünk a donaueschingeni EGS Automation leányvállalatnak. A Robert Eby alapítóval készült interjú mellett egy részletes alkalmazási példa is tájékoztat az EGS robotok számos felhasználási lehetőségéről. Számos képen látható, hogy az autóipari beszállító KE Elektronik hogyan ér el több millió műanyag csatlakozó éves termelését az EGS Automationnak köszönhetően, összesen két fröccsöntőgéppel és hat robottal - és mindezt teljesen automatikusan.

Az Ipar 4.0 témája azonban nem marad ki a hatodik kiadású "mo. A nexofox 2021 októberében történő bevezetését követően az IIoT márka idén saját szolgáltatási katalógust mutat be. A motorok konfigurálásáról és programozásáról szóló tanfolyamokon, valamint az intelligens hajtásrendszerek üzembe helyezésére és hibaelemzésére vonatkozó egyedi szolgáltatási szerződéseken túl a nexofox szívesen ad tanácsot a megelőző karbantartással kapcsolatos kérdéseire, vagy biztosítja az állapotfelügyelet részeként a valós idejű elemzésekhez szükséges technológiát.

A Dunkermotoren testvérvállalata, a MAE immár harmadik éve képviselteti magát az Antriebstechnik Magazinban, és egy új, nagysebességű váltóáramú motor mellett egy teljesen új fúvósorozatot is bemutat, amely különösen alacsony energiafogyasztásával és kompakt kialakításával optimálisan alkalmas az akkumulátorral működő nedves és száraz tisztítógépekhez.

Kattintson ide a magazinért: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

További hírek

A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez
2024. április 16-18. között a Messe Frankfurt A171-es standján.
A nexofox MotionCode programozási környezetének ráncfelvarrásával az intelligens motorok programozása még egyszerűbbé vált, és a decentralizált automatizálási architektúráknak már nincsenek korlátai.

Széles körben használt és sokoldalú - a Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 75 kefe nélk...