Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

30.01.2023 00:01

A Dunkermotoren új lineáris motorsorozatának indítása

Az SL 38 termékcsaláddal a Dunkermotoren, az AMETEK márkája, bemutatja az új "ServoLinear" lineáris motorcsalád első méretét. Az SL család nagy teljesítményével és rugalmasságával nyűgöz le. Az SL 38 motorok erősségei különösen a sebességben, az erőben és a gyorsulásban rejlenek.

Az új lineáris motorok csúcsereje eléri a 3700 N-t, több mint 200 m/s2 gyorsulás mellett. Azok az alkalmazások, amelyek korábban lassú orsómotorokat vagy pontatlan szíjhajtásokat használtak, most sokkal gyorsabban és pontosabban meghajthatók az új SL 38-as motorral, így az alkalmazás teljesítménye jelentősen megnő.

Az ipari alkalmazások széles körének változatos követelményeihez összesen öt SL 38-as változatot fejlesztettek ki. Ezek mind ugyanazon az alapmotoron alapulnak, amelyet az adott alkalmazási terület speciális követelményeihez igazítottak. Az alkatrészből kiindulva például "kulcsrakész" modulként vagy a TwinGuide változatban elfordulásgátló szerelőlemezzel szerelik be. A zord környezeti feltételekhez vagy az élelmiszeriparban történő üzemeltetéshez az SL 38 rozsdamentes acélból készült változatban is kapható. Ez az opció egységes rozsdamentes acélfelületekkel, hatszögletű csavaros csatlakozásokkal és speciális higiénikus tömítésekkel rendelkezik, amelyek akár IP69K védettséget is garantálnak.

Az összes változatban elérhető különlegesség az opcionális vízhűtés, amely lehetővé teszi a motorok folyamatos erőinek megduplázását.

Az SL 38 család különböző változatai lehetővé teszik a ServoLinear termék nagyfokú rugalmasságát. A nagy erőhatásokra olyan területeken van szükség, mint a speciális gépgyártás. A gyorsulás és a nagy sebességek viszont rövidebb ciklusidőt biztosítanak, és így teljesítménynövekedést érnek el. Ez azt jelenti, hogy a gyártási folyamatok sokkal gyorsabban és pontosabban végezhetők el. A közeljövőben a ServoLinear sorozat további méretekkel bővül, pl. szigorú beépítési helyigény mellett történő használatra, amelyek még szélesebb teljesítménytartományt fednek le.

További hírek

A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez
2024. április 16-18. között a Messe Frankfurt A171-es standján.
A nexofox MotionCode programozási környezetének ráncfelvarrásával az intelligens motorok programozása még egyszerűbbé vált, és a decentralizált automatizálási architektúráknak már nincsenek korlátai.

Széles körben használt és sokoldalú - a Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 75 kefe nélk...