Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.02.2023 01:02

Dunkermotoren új nexofox IIoT megoldásokat mutat be a LogiMAT-on

A 2023. április 25-27. között megrendezésre kerülő LogiMAT Stuttgart kiállításon a Dunkermotoren a nexofox saját márkájának intelligens megoldásaira helyezi a hangsúlyt. A 7-es csarnokban a B09-es standon a hajtástechnikai gyártó bemutatja új termékét, az "Intelligens diagnosztikát". A különböző csomagterjedelmek alapján a Dunkermotoren ügyfelei mostantól eldönthetik, hogy a Smart Diagnostics segítségével hány motort szeretnének felügyelni. A Smart Diagnostics segítségével a nexofox olyan funkciókat kínál a felhasználóknak, mint például az egyénileg konfigurálható küszöbértékek alapján készített jegyzetek és figyelmeztetések. A Dunkermotoren és a nexofox csapata a saját termékeik szakértője, és a Smart Diagnosticsnak köszönhetően az ügyfeleknek nem kell többé egyedül megszerezniük a motorspecifikus IIoT-ismereteket. Ha az ügyfél amúgy is inkább házon belül szeretné megszerezni a tudást, a különböző szolgáltatási csomagok olyan képzéseket és tanfolyamokat kínálnak, mint a MotionCode programozás és még sok más. A szoftvertermékek mellett a Dunkermotoren adminisztrációs héjakat is kínál a megoldás szabványosított módon történő bevezetéséhez az ügyfelek környezetében. Az adminisztrációs héjakat az Industrial Digital Twin Association (IDTA) alapján fejlesztik ki, és az Open Industry 4.0 Alliance szerint biztosítják.

A Dunkermotoren már az sps Nuremberg 2022 kiállításon bemutatta az NG 1000 WO hubos sebességváltót, amelyet most a LogiMAT-on is bemutatnak. A "WO" rövidítés azt jelenti, hogy "with Offset", azaz "eltolással", és a sebességváltónak a motorhoz való eltolásának köszönhetően helytakarékos beépítést jelent. A már ismert NG 250 és NG 500 sorozat után az NG 1000 WO teszi teljessé a speciális AGV termékpalettát. Az új hajtásmegoldás kompakt kialakításával győz meg. A BG 95x80 dPro sorozat intelligens BLDC motorját kombinálja az NG 1000 WO váltóval, egy E 600R fékkel és egy biztonságos kódolóval - mindez mindössze 600 mm hosszúsággal. Az alaktávolság tekintetében a hajtásmegoldás további előnyöket kínál a mindössze 95 mm-es teljes magasságával.

Egy másik különleges fénypont a KNAPP Solutions GmbH egyik Open Shuttleja. Az AGV egy kefe nélküli BG 75 motort és a Franz Morat csoport NG 500 hub váltóját, valamint egy féket és egy kódolórendszert kombináló meghajtási megoldást tartalmaz. A shuttle élőben megtekinthető a 7. csarnok B09-es standján.

A már említett hajtásmegoldások mellett a Dunkermotoren megoldásai tökéletesen alkalmasak a minden irányba vagy több irányba közlekedő járművekhez. A Techno MP cég egy nagyon érdekes, ideális területi mobilitással rendelkező megoldása látható a legújabb "Program AGV-khez, AGC-khez és AMR-ekhez" című szórólapunkon.

.

További hírek

A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez
2024. április 16-18. között a Messe Frankfurt A171-es standján.
A nexofox MotionCode programozási környezetének ráncfelvarrásával az intelligens motorok programozása még egyszerűbbé vált, és a decentralizált automatizálási architektúráknak már nincsenek korlátai.

Széles körben használt és sokoldalú - a Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 75 kefe nélk...