Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Készen állunk a 66 kV-ra - Megoldások a modern tengeri szélerőművek számára

Az energiaelosztás és az energiaátvitel közel 100 éve a PFISTERER fő kompetenciája. Az energiahálózatok kapcsolódási pontjainak szakértőjeként minden feszültségszintre komplett rendszerként szállítunk csatlakozóelemeket és kulcsrakész kábelrendszereket. PLUG, CONNEX és SEANEX dugaszolható rendszereink, valamint SICON csatlakozónk a szélerőműpark összes rendszerrészét megbízhatóan és gyorsan összekapcsolja. Minden rendszerelem kifejezetten tengeri üzemre készült: időjárásálló, sós víznek ellenálló és tengeri környezetre tervezett.

A tengeri alállomások kábelrendszereinek kiépítése a kábelfektetés végső fegyelmét igényli. A rendkívül összetett kábelvezetéseket szűk helyen, sok sarok körül és több szinten kell telepíteni. A jelentős időhiány és a más alszakaszok egyidejű építése tovább bonyolítja a feladatot. E kihívás sikeres leküzdéséhez aprólékos tervezésre és az iparágban komoly tapasztalattal rendelkező szakemberekre van szükség. A PFISTERER már a kezdetektől fogva ott van. Szorosan végigkísértük a folyamatot a nyílt tengeri erőmű ötletétől az első tengeri szélerőműpark megépítéséig. A PFISTERER iparági szabványokat állított fel, projektmenedzsmentünk és termékeink ma is a legkorszerűbbek. A SEANEX 72,5 kV-ig és a CONNEX a magasabb feszültségszintekhez a PFISTERER száraz dugaszolható csatlakozórendszereket kínál minden offshore követelményhez.

További hírek


Winterbach, Németország - 2024. február 06. - A PFISTERER CONNEX dugaszolható csatlakozóren...

Winterbach, Németország - 2023. november 7

A DolWin kappa tengeri p...

Karl-Heinz Pfisterer az SE felügyelőbizottságának tiszteletbeli elnöke lesz.

Winterbach, Németország - 2023. június 15. -

A Pfisterer, az energetikai infrastruktúra-m...

Az év eleje óta Küssnacht am Rigi a mintegy 160 svájci alkalmazottunk új központi telephelye. Az évtizedek óta Svájcban gyökerező PFISTERER csoport számára ez egy új korszak kezdetét jelenti: Küssnachtban egy új központi technológiai és értékesítési központban egyesítjük a korábban Maltersben és Altdorfban található részlegeinket.