Katalógus

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Zöld lámpa az új csúcspartner norelem számára

Az MHP RIESEN Ludwigsburg örömmel üdvözli a norelem regionális globális szereplőt, mint új TOP-partnert az új 2023/2024-es szezonban. A markgröningeni székhelyű vállalat a gép- és berendezésgyártás szabványos alkatrészeinek és mechanikus alkatrészeinek gyártója és beszállítója, és nem csak a meccsnapon fogja felhívni magára a figyelmet.


Az MHP RIESEN Ludwigsburg új szponzorokat szerez. A norelemmel a gépgyártás területén világszerte tevékenykedő vállalat legalább 3 szezonon keresztül a barokk város TOP partnere lesz. A markgröningeni székhelyű vállalat a jövőben az easyCredit Basketball Bundesliga minden hazai mérkőzésén a LED-táblán fog hirdetni, valamint a BBL-ben minden hazai és idegenbeli mérkőzésen a klub közösségi média csatornáin keresztül mutatja be a meccsnapot. Az MHPArena előtt a RIESEN és a norelem egy közös nyilvános buszt tervez, amely minden nap járja majd Ludwigsburg városrészét, és felhívja magára a figyelmet. De ez még nem minden. A jövőben a ludwigsburgi székhelyű gyártó és a szabvány- és üzemalkatrészek beszállítója is elkíséri a RIESEN egyetemi körútját, így még szorosabb lesz a közvetlen kapcsolat a diákokkal, a fiatal tehetségekkel és a jövő munkavállalóival.


"A megbeszéléseink során gyorsan kiderült, hogy nemcsak a céljaink közösek, hanem a mindennapi munkánk során is a pontosság, a technológia és a gyorsaság áll a középpontban. Nagy örömünkre szolgál, hogy a norelemmel egy erős partnert tudhatunk magunk mellett, aki tematikusan bevon minket a reklámkommunikációjába, így a lehető legjobb szinergiát érhetjük el a partnerségben" - kommentálja az új közös utat Markus Buchmann, az MHP RIESEN Ludwigsburg 2. igazgatósági tagja.


Emily Kipp, a norelem globális marketingvezetője kommentálja: "Izgatottan várjuk a RIESEN-nel való új partnerségünket, hiszen egy erős, sikeres és nagyon szimpatikus partnerre találtunk, akivel olyan közös értékeket vallunk, mint a tisztelet, a dinamizmus és a csapatszellem. Büszkék vagyunk arra, hogy elkötelezettségünkkel mind a ludwigsburgi régiót, mind annak egyik élvonalbeli klubját támogathatjuk. A tehetségek és a fiatal tehetségek támogatása különösen közel áll a szívünkhöz, és örömmel támogatjuk mostantól a fiatal mérnökök és a műszaki terület tehetségei mellett a kosárlabda élvonalbeli játékosokat és fiatal tehetségeket is. A kosárlabdában a pontosság, a technológia és a gyorsaság győz, és a norelemnél pontosan ez a lényeg: a nagy pontosságú szabványos alkatrészek biztosítják a folyamatok megbízhatóságát, minden projektet támogatunk szakértelmünkkel, és 70 000 szabványos és működő alkatrészünk raktárról és már a következő napon a megrendelőnél van. Emellett a kosárlabda, és különösen a RIESEN mindig a fair play-t képviseli - ezt szeretjük, és ez jól áll nekünk.

További hírek

Egy teherautó tele innovációval
A megoldás a hibamentes megmunkálási folyamatokhoz
Újdonság a norelemtől: Lineáris görgős vezetők
Gyorskioldó bilincsek a norelem gyorscserélő rendszerének összekötő elemeiként
Tapasztalja meg élőben az új és bevált norelem termékeket
Reteszelőcsavarok és új pozicionáló perselyek norelem állapotérzékelővel